Preuzmi Maturang aplikaciju
   


Opšte informacije - Fakultet savremenih umetnosti

Fakultet savremenih umetnosti

 

 

 

O nama

Fakultet savremenih umestnosti je jedan od prvih fakulteta scenskih i primenjenih umetnosti na ovim prostorima. Gotovo dve decenije rada i veliki broj uspešnih studenata, koji su danas priznati umetnici na svetskom nivou, potvrđuju kvalitet ove prestižne visokoobrazovne institucije.

Ako želiš da stvaraš u duhu svog vremena, napraviš pomak i ostaviš trag, Fakultet savremenih umestnosti je pravo mesto za najbolji početak tvog umetničkog stvaralaštva.

 

Upotrebi svoj talenat

Izaberi jedan od 4 programa i započni svoju umetničku karijeru:

Menadžment umetničke produkcije i medija Dizajn Dramske umetnosti Paketići za decu

 

Među umetničkim disciplinama ne postoje granice. Koji god odsek da izabereš, na Fakultetu savremenih umetnosti ćeš dobiti multidisciplinarno obrazovanje koje ne samo da će te učiniti univerzalnim umetnikom, već će ti dozvoliti da se usmeravaš u odnosu na svoja interesovanja i potrebe.

 

Da li je FSU pravi umetnički fakultet za vas?

Fakultet savremenih umetnosti - test

Da biste proverili da li Fakultet savremenih umestnosti u potpunosti odgovara vašoj viziji idealnog umetničkog fakulteta, za vas smo pripremili ovaj 5-minutni test koji će vam pomoći da donesete najvažniju odluku u svojoj karijeri.

Izdvojite 5 minuta svog vremena i saznajte (klikom na sliku započinjete test):

  • Da li će mi FSU pružiti umetničko obrazovanje kakvo želim?
  • Šta je to što pravi umetnički fakultet treba da priušti?
  • Da li je FSU dobar izbor za mene?

 

 

Profesori koji su uvek tu za vas

Vaši profesori i predavači su svetski priznati umetnici i najistaknutije ličnosti savremene umetničke scene.

Za obrazovanje nove generacije umetnika presudni su njihovi mentori, šefovi klasa i ostali profesori. Oni ne samo da prenose znanje, već značajno utiču na oblikovanje i usmerenje budućih profesionalaca, umetnika i radnika u kulturi.

Ideali, načini razmišljanja, iskustvo i vizija su ono što umetnike svih generacija povezuje, pa tako i profesore sa njihovim studentima.

Profesori su primer na koji se studenti ugledaju. Pored toga što su izuzetno priznati i cenjeni umetnici, oni su odlični pedagozi koji izlaze u susret svakom studentu. Predani su podučavanju novih generacija umetnika i posvećeni razvoju njihovih talenata.

 

Pridruži se novoj generaciji savremenih umetnika »
Vesti o studiranju