Preuzmi Maturang aplikaciju


Prijemni ispit i uslovi za upis na Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija u Valjevu

Konkursni rokovi za upis u školskoj 2020/2021 godini će biti objavljeni na ovoj stranici pošto se zvanično objave na sajtu Ministarstva prosvete i sajtovima visokoškolskih ustanova.

Prijemni ispit na programima Finansije i bankarstvo, Računovodstvo i Poslovna informatika polaže se uvidu stručnog testa i testa opšte kulture. Kandidati za studijski program Turizam i hotelijerstvo mogu izabrati da li će im prijemni ispit biti u vidu poslovnog intervjua ili će pripremiti i prezentovati esej na zadatu temu.
 

Upis i školarina
 

Predprijavom možete sebi obezbediti mesto jer Fakultet upisuje ograničen broj studenata.

Upis studenata počinje 1. juna 2012. i obavlja se na osnovu opšteg uspeha iz srednje škole i rezultata ostvarenih na Testu sklonosti i sposobnosti, odnosno poslovnog intervjua za studijski program Turizam i hotelijerstvo.

Dokumenti potrebni za upis:

- izvod iz matične knjige rođenih
- svedočanstva za sva četiri razreda srednje škole
- diploma završene srednje škole

Školarinu je moguće platiti u više mesečnih rata. U školarinu su uračunati svi udžbenici za studijsku godinu čiji su autori predmetni profesori, a izdavač Univerzitet Singidunum!

Najuspešniji studenti dobijaju stipendije, a za svakog narednog studenta iz iste porodice iznos školarine se umanjuje na 70%.

Izdvojeni univerziteti i fakulteti: