Preuzmi Maturang aplikaciju


Prijemni ispit i uslovi za upis na Međunarodni poslovni koledž K. Mitrovica

Konkursni rokovi za upis u školskoj 2020/2021 godini će biti objavljeni na ovoj stranici pošto se zvanično objave na sajtu Ministarstva prosvete i sajtovima visokoškolskih ustanova.

Uslovi upisa na Međunarodnom poslovnom koledžu

  • Svedočanstva iz srednje škole i diploma
  • Polaganje prijemnog ispita iz oblasti engleskog jezika i matematike

 

Proces prijavljivanja

  • Popunite formular Međunarodnog Poslovnog Koledža (dostupan na sajtu www.ibcmitrovica.eu ili dođite lično u naše prostorije)
  • Prijavite se za prijemni ispit – prijemni ispiti će biti zakazani u periodu od maja do septembra 2016. i biće održani u zgradi IBCM-a Kosovskoj Mitrovici. Datumi ispita se mogu naći na entry-exams.ibcmitrovica.eu
  • Nakon položenog prijemnog ispita sledi individualni intervju radi provere znanja engleskog jezika.
  • Nakon uspešne procedure prijemnog ispita, postajete student Međunarodnog Poslovnog Koledža i od vas se očekuje da uplatite 50 evra kako biste obezbedili sebi mesto na Koledžu, a ova suma će se odbiti od vaše školarine za prvu godinu.

 

Pripremni kurs engleskog jezika 

Pripremni kurs Engleskog jezika je prvi korak ka studiranju na Međunarodnom Poslovnom Koledžu. Bilo da ste početnik kojem treba vremena da razvije svoj akademski Engleski jezik ili tečno govorite težeći ka usavršavanju svojih veština, pripremni kurs engleskog jezika će vam pružiti adekvatan ambijent kako biste se lakše privikli na studentski život. Kursevi se sastoje od tri popodnevna ili večernja časa nedeljno, od pocetnog do srednjeg nivoa, u trajanju od tri meseca.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: