Preuzmi Maturang aplikaciju
  • 1. Kada se načini usluživanja mogu kombinovati?
  • 2. Šta je bola?
  • 3. Od čega ne zavisi postavka kuvera?
  • 4. Od kog mesa se priprema Tatar biftek?
  • 5. U barskom poslovanju jestivi led ne može se koristiti:
  • 6. Navedi vrste naplate ugostiteljskih usluga:
  • 7. Na banketu, posluživanje aperitiva organizuje se:
  • 8. Servirni stolovi u restoranskom poslovanju služe za
  • 9. Posluživanje hrane na hladno-toplom bifeu organizuje se:
  • 10. Somelijer je:
  • 11. Šta su barske mešavine?
  • 12. Od kog materijala se najčešće pravi pribor za jelo u restoranskom poslovanju?
  • 13. Šta znači francuski termin „mise en place“?
  • 14. Kuver za rakove se sastoji od:
  • 15. Koje vino biste preporučili uz mesa divljači i mesa guske i patke?