Preuzmi Maturang aplikaciju

Nastava se održava vikendom u grupama do 15 učenika u 1.gimnaziji (cara Dušana 61) na prvom spratu. Glavni deo časova se završava krajem maja, a jun je predviđen za testove, obnavljanja i konsultacije sa profesorima.

O nama najbolje govore iskustva naših bivših učenika! Sa njima možete stupiti u kontakt i pročitati njihove utiske, ako posetite Facebook grupu Pripreme za prijemni - BG logik.

FBgrupa_1.jpg Testovi sa prijemnih
Cene
Matematika (40 - 46 dvočasa)
Hemija (40 dvočasa)
Biologija (40 dvočasa)
Psihologija (40 dvočasa)
Srpski jezik (36 dvočasa)
Engleski jezik (36 dvočasa)
Istorija (16 - 36 dvočasa)
Sociologija (20 dvočasa)


PRI PRVOM DOLASKU NE PLAĆATE NIŠTA
Ovu mogućnost dajemo svesni činjenice da je za pripremu prijemnog ispita najvažniji dobar odnos profesora i učenika, kao i umeće profesora da prenese znanje. Ako ovi uslovi nisu ispunjeni, akademska karijera i zvanje profesora nisu od važnosti. Zato, iskoristite priliku da dođete informativno i vidite da li vam odgovara naš način rada i predavač.

PREDAVAČI
Svi naši profesori su diplomirali u oblasti koju predaju, neki su magistri, a neki doktori nauka. Jedan broj njih radi na Beogradskom univerzitetu, a pojedini su i predavači u Matematičkoj, Filološkoj i drugim gimnazijama. Osnovni kriterijum za njihovu selekciju su bili rezultati kandidata na prijemnom ispitu.