Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Predstavljanje fakulteta: ETF u SKC-u


Rok za konkurisanje: 20.02.2018.
Grad: Beograd

U utorak, 20. februara u 18h, u Maloj sali SKC-a u Beogradu, u okviru ciklusa predstavljanja fakulteta, imaćete priliku da se upoznate sa Elektrotehničkim fakultetom.

ETF u SKC-u

utorak, 20. februar u 18:00 Mala sala

Ciklus predstavljanja fakulteta/ETF u SKC-u

govori: dipl.inž.el. Dražen Drašković, asistent na Katedri za računarsku tehniku i informatiku, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu (ETF) upisaće novu generaciju studenata prve godine osnovnih akademskih studija na dva akreditovana studijska programa: Elektrotehnika i računarstvo (ER) i Softversko inženjerstvo (SI).

Diploma ETF-a godinama predstavlja ulaznicu u najprestižnije i najprofitabilnije kompanije, na atraktivnim i dobro plaćenim radnim mestima o čemu svedoči gotovo trećina diplomiranih inženjera ovog fakulteta zaposlenih u naučnim institutima, na univerzitetima i u kompanijama u zapadnim zemljama.

Osnovne informacije o fakultetu, prijemnom ispitu, upisu i studiranju daće asistenti i studenti ovog fakulteta, a svi zainteresovani kandidati moći će da postave i pitanja.