Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Predstavljanje fakulteta: Učiteljski fakultet u SKC-u


Rok za konkurisanje: 27.02.2018.
Grad: Beograd

U utorak, 27. februara u 18h, u Maloj sali SKC-a u Beogradu, u okviru ciklusa predstavljanja fakulteta, imaćete priliku da se upoznate sa Učiteljskim fakultetom.

Učiteljski fakultet u SKC-u

utorak, 27. februar u 18:00 Mala sala

Ciklus predstavljanja fakulteta/Učiteljski fakultet u SKC-u

Dobrim obrazovanjem do bolje obrazovne prakse

Iz generacije u generaciju potvrđuje se činjenica da su učitelji i vaspitači osobe koje se ne zaboravljaju do kraja života!

Kako postati dobar i voljen učitelj/vaspitač? Kako obrazovati i vaspitavati decu u najkritičnijoj etapi njihovog psihofizičkog razvoja, kako organizovati, prilagoditi i sprovesti vaspitno-obrazovni proces?

Sa svim tim, ali i drugim odgovorima, kroz prizmu ličnih iskustava, upoznaće vas naši sadašnji i bivši studenti i profesori.

Biće reči i o „studentskom životu“ na Učiteljskom fakultetu, studentskom naučnoistraživačkom centru, stručnim ekskurzijama, razmeni studenata, fakultetskim stipendijama, mnogim kulturnoumetničkim, javnim, sportskim, humanitarnim i volonterskim aktivnostima. Takođe, dobićete informacije o prijemnom ispitu, pripremnoj nastavi, kao i o zaposlenju i drugim mogućnostima nakon završetka Fakulteta.