Studijski program - Konobar
Podaci o studijskom programu
Kategorije na sajtu: Turizam i ugostiteljstvo,
Vrste studija: Strukovne
Vežbaj online: Pokreni vežbu
Gradovi: Novi Sad
Prima mušterije, razmešta ih i upućuje u pogledu izbora jela i pića, preuzima narudžbe, uslužuje, vrši naplatu i na kraju ih ispraća. Vrši spremanje i aranžman prostora za obedovanje. Održava higijenu escajga u okviru ugostiteljskog objekta, a brine i o sopstvenom izgledu. U njegovoj radnoj sredini može se javiti visoka koncentracija duvanskog dima. Na ugostiteljskom tehničaru je veća odgovornost; on obavlja složenije zadatke, može da napreduje i stručno se usavršava.
Vesti o studiranju
-
Odsek Visoka škola elektrotehnike i računarstva upisuje novu generaciju studenata!
U prvu godinu osnovnih strukovnih studija školske 2023/2024. godine Odsek Visoka škola elektrotehnike i računarstva upisuje ukupno 660 studenata.
06.06.2023 -
Novoakreditovani master strukovni program na ICEPS-u!
Ukoliko želite da usvojite kvalitetno i praktično znanje u oblasti menadžmenta u zdravstvu, da budete spremni i dobro obučeni za adekvatan, efikasan i efektivan rad ili upravljanje u zdravstvenim ustanovama,…
05.06.2023 -
Osiguranje proizvodnje ispravnih i zdravstveno bezbednih namirnica
Osnovne strukovne studije Prehrambeno inženjerstvo i bezbednost hrane na Akademiji tehničkih strukovnih studija Beograd osposobljavaju studente da planiraju, organizuju i sprovode proces proizvodnje hrane, kao i kontrolu kvaliteta procesa proizvodnje…
05.06.2023
Saveti za polaganje prijemnog
-
Najbolje pripreme za upis na fakultet
Kvalitetne pripreme za prijemni ispit su izuzetno bitne kako biste upisali fakultet koji želite. Da biste na prijemnom ispitu prošli onako kako želite, neophodno je napravite dobar plan.
-
Ovo su zlatna pravila efikasnog učenja
Uspešno učenje nije privilegija genijalnih ljudi. Oni koji uče uspešnije samo primenjuju određene metode, tehnike i taktike.
-
Devet fraza koje pametni ljudi izbegavaju u razgovoru
Svima se dešava da kažu nešto što drugi pogrešno protumače. Razumevanje skrivenih značenja zahteva socijalnu svest, sposobnost da se razumeju emocije i iskustvo