Studijski program - Kuvar
Podaci o studijskom programu
Kategorije na sajtu: Turizam i ugostiteljstvo,
Vrste studija: Opšte
Vežbaj online: Pokreni vežbu
Gradovi: Novi Sad
Sprema svaku vrstu hladnih i toplih obroka. Bira, poručuje, preuzima i sprema sastojke, odlučuje o načinu njihove pripreme i aranžiranju jela kao i o meniju, u skladu sa željama njegovog poslodavca i važećim normama. Takođe se brine o skladištenju robe.
Ovo zanimanje podrazumeva učestalo stajanje i kretanje u prostoriji sa visokom temperaturom parom zasićenim vazduhom. Kulinarski tehničar (sa završenom četvrtom godinom) može napredovati do mesta glavnog kuvara i dalje se usavršavati.
Vesti o studiranju
-
Novoakreditovani master strukovni program na ICEPS-u!
Ukoliko želite da usvojite kvalitetno i praktično znanje u oblasti menadžmenta u zdravstvu, da budete spremni i dobro obučeni za adekvatan, efikasan i efektivan rad ili upravljanje u zdravstvenim ustanovama,…
05.06.2023 -
Osiguranje proizvodnje ispravnih i zdravstveno bezbednih namirnica
Osnovne strukovne studije Prehrambeno inženjerstvo i bezbednost hrane na Akademiji tehničkih strukovnih studija Beograd osposobljavaju studente da planiraju, organizuju i sprovode proces proizvodnje hrane, kao i kontrolu kvaliteta procesa proizvodnje…
05.06.2023 -
ITHS nagrađuje osmake: Besplatno školovanje za najbolje učenike
Važne vesti za sve osmake koji žele da se školuju za najtraženija zanimanja današnjice dolaze nam iz Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS.
05.06.2023
Saveti za polaganje prijemnog
-
Najbolje pripreme za upis na fakultet
Kvalitetne pripreme za prijemni ispit su izuzetno bitne kako biste upisali fakultet koji želite. Da biste na prijemnom ispitu prošli onako kako želite, neophodno je napravite dobar plan.
-
Ovo su zlatna pravila efikasnog učenja
Uspešno učenje nije privilegija genijalnih ljudi. Oni koji uče uspešnije samo primenjuju određene metode, tehnike i taktike.
-
Devet fraza koje pametni ljudi izbegavaju u razgovoru
Svima se dešava da kažu nešto što drugi pogrešno protumače. Razumevanje skrivenih značenja zahteva socijalnu svest, sposobnost da se razumeju emocije i iskustvo