Studijski program - Kuvar
Podaci o studijskom programu
Kategorije na sajtu: Turizam i ugostiteljstvo,
Vrste studija: Opšte
Vežbaj online: -
Gradovi: Novi Sad
Sprema svaku vrstu hladnih i toplih obroka. Bira, poručuje, preuzima i sprema sastojke, odlučuje o načinu njihove pripreme i aranžiranju jela kao i o meniju, u skladu sa željama njegovog poslodavca i važećim normama. Takođe se brine o skladištenju robe.
Ovo zanimanje podrazumeva učestalo stajanje i kretanje u prostoriji sa visokom temperaturom parom zasićenim vazduhom. Kulinarski tehničar (sa završenom četvrtom godinom) može napredovati do mesta glavnog kuvara i dalje se usavršavati.
Vesti o studiranju
-
Povlašćene cene upisa: International School za Dan škole poklanja školarine manje i do 3.316 evra
Sada je pravo vreme da i vaše dete upiše International School! Tokom Dana škole, koji traje do 31. maja, International School vam poklanja školarine niže i do 3.316 evra! Ne…
27.05.2022 -
Visoka škola za IT poklanja velike popuste za Dan škole
ITS, jedna od vodećih IT obrazovnih ustanova u regionu, proslavlja Dan škole i tim povodom poklanja posebnu pogodnost za upis na najtraženije IT profile: do čak 240 evra popusta za…
27.05.2022 -
Plaćene stručne prakse za studente
Visoka škola modernog biznisa - MBS prepoznaje značaj vršenja stručne prakse u toku studija i svake godine obogaćuje svoj program kada su u pitanju stručne prakse sa ciljem da diplomirani…
23.05.2022
Saveti za polaganje prijemnog
-
Najbolje pripreme za upis na fakultet
Kvalitetne pripreme za prijemni ispit su izuzetno bitne kako biste upisali fakultet koji želite. Da biste na prijemnom ispitu prošli onako kako želite, neophodno je napravite dobar plan.
-
Ovo su zlatna pravila efikasnog učenja
Uspešno učenje nije privilegija genijalnih ljudi. Oni koji uče uspešnije samo primenjuju određene metode, tehnike i taktike.
-
Devet fraza koje pametni ljudi izbegavaju u razgovoru
Svima se dešava da kažu nešto što drugi pogrešno protumače. Razumevanje skrivenih značenja zahteva socijalnu svest, sposobnost da se razumeju emocije i iskustvo