Preuzmi Maturang aplikaciju

Via Academica – Vaš put do studija u inostranstvu

Via Academica je kompanija specijalizovana za studije u inostranstvu, stipendije i srednjoškolske razmene, koja srednjoškolcima i studentima nudi celokupnu podršku – od donošenja odluke do upisa na željeni fakultet u inostranstvu. VA tim sastavljen od eksperata sa višegodišnjim iskustvom pomoći će i vama, kao i mnogim studentima do sada, da pronađete svoj put i na najbolji način istaknete svoje talente i sposobnosti. Počevši od profesionalne orijentacije, preko savetovanja sa mentorom za studije u inostranstvu,  pomoći pri izradi  CV-ja, motivacionog pisma i pisma preporuke, sve do slanja aplikacije - čitav proces je pod budnim okom članova tima koji su u svakom trenutku u toku sa statusom vaše aplikacije. Nakon upisa, koji je do sada bio uspešan u 100% slučajeva, i dalje smo tu za vas i pomažemo vam u pronalaženju  prakse  u toku i nakon vaših studija.

Via Academica

Naša ponuda obuhvata pružanje podrške pri upisu na osnovne, master i doktorske studije, kao i srednjoškolske razmene u trajanju od godinu dana u nekoj od evropskih zemalja ili u Americi. Stručno akademsko vođenje možete obezbediti odabirom pojedinačnih usluga ili mentorskih paketa.

 

Gde smo do sada upisivali naše studente

Naši studenti upisali su mnoge poznate i priznate Univerzitete, kako državne tako i privatne, širom Evrope, ali i u Americi.  Najpopularnije destinacije za studije svakako su visokorangirani univerziteti poput Univerziteta Bocconi i Cattolica u Milanu, WU i Universitat Wien u Beču, Univerziteta Tilburg u Holandiji, Univerziteta u Bolonji, King’s College u Londonu, Univerziteta Aberdeen u Engleskoj, Webster i Modul u Beču i mnogi drugi. Naši studenti biraju pravi spoj koji čine kvalitet nastave i bogat studentski život – a to su upravo najvažniji činioci internacionalnog iskustva koje svako treba da doživi.

Via Academica

 

Zašto odabrati baš nas

  • Jedina smo kompanija podržana od strane Razvojne Agencije Srbije i sarađujemo sa velikim brojem srednjoškolskih i studentskih organizacija, nevladinim sektorom, međunarodnim organizacijama i javnim sektorom.
  • Predstavnik smo najveće organizacije za srednjoškolske razmene u Evropi i Americi International Experience za čitavo područje Balkana.  
  • Sarađujemo sa preko 50 prestižnih državnih i privatnih  partnerskih univerziteta gde nudimo olakšani upis studentima, a neki od njih su: Cattolica del Sacro Cuore, Webster, Modul, Tilburg University, Istituto Marangoni, American University in Bulgaria, University of Sheffield, Rome Business School, Fontys University of Applied Sciences, Swiss Education Group itd.

Via Academica

Na našem blogu obradili smo veliki broj tema vezano za sam upis studija i dobijanje stipendija u inostranstvu, te Vam predlažemo da nas posetite i pročitate uputstva koja smo za vas pripremili, ali i da se upoznate sa detaljima naše ponude.

Takođe, možete se informisati iz prve ruke o univerzitetima i programima koji vas interesuju – putem intervjua koje smo radili sa našim studentima, ambasadorima Via Academice u inostranstvu!

 

Kreirajmo vašu budućnost zajedno!

Via Academica