Preuzmi Maturang aplikaciju
   
Studentski domovi

 • Studentski centar Bor Ulica Kralja Petra Prvog 14, 19210 Bor

Studijski program - Inženjerski menadžment

Podaci o studijskom programu

Kategorije na sajtu: Inženjerstvo, Menadžment,

Vrste studija: Akademske

Vežbaj online: Ekonomija, Matematika,

Gradovi: Bor

Studijski program Inženjerski menadžment realizuje se na prvom (nivou) stepenu (osnovne akademske studije), drugom stepenu (master akademske studije) i trećem stepenu (doktorske akademske studije).

Na osnovnim akademskim studijama studijski program Inženjerski menadžment sada ima dva modula (profila): modul Poslovni menadžment i modul Informacione tehnologije.

Završetkom prvog stepena akademskih studija studijskog programa Inženjerski menadžment stiče se stručni naziv „diplomirani inženjer menadžmenta“.

Diplomirani inženjeri i master inženjeri inženjerskog menadžmenta zapošljavaju se na poslovima planiranja, organizovanja, kadrovanja, vođenja i kontrolisanja u svim preduzećima, javnim ustanovama i organima državne uprave. Stručnjaci ovog profila su vrlo uspešni u međunarodnoj saradnji i kooperaciji, jer su školovani po vrlo sličnim programima sa kolegama iz razvijenih zemalja EU i SAD.

 

Informacije u vezi upisa na osnovne akademske studije na Tehničkom fakultetu u Boru možete dobiti putem sajta upis.tfbor.bg.ac.rs .
Vesti o studiranju

 • Šta ne smete da propustite, ako planirate da studirate? Šta ne smete da propustite, ako planirate da studirate?
  Prirodno-matematički fakultet, sem što neupitno ima sve ispunjene uslove i validnu akreditaciju, gradi ugled na kvalitetu znanja i uspešnim karijerama diplomiranih studenata.
  25.01.2022

 • Upis na fakultet uz pogodnosti! Upis na fakultet uz pogodnosti!
  Koje olakšice možete da očekujete na početku 2022. godine? Napravi pametan izbor na početku ove godine i ostvari uspeh uz Fakultet za 21.vek!
  24.01.2022

 • Moja EKOF priča Moja EKOF priča
  U razgovoru sa Anastasijom Lončarević, studentkinjom četvrte godine Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, saznali smo koje su prednosti studiranja u Srbiji na engleskom jeziku i kako je moguće dobiti dve…
  18.01.2022

Saveti za polaganje prijemnog