Prijemni.rs
Maturang




Studentski domovi

  • Studentski centar Bor Ulica Kralja Petra Prvog 14, 19210 Bor

Studijski program - Inženjerski menadžment

Podaci o studijskom programu

Kategorije na sajtu: Inženjerstvo, Menadžment,

Vrste studija: Akademske

Vežbaj online: Pokreni vežbu Pokreni vežbu

Gradovi: Bor

Studijski program Inženjerski menadžment realizuje se na prvom (nivou) stepenu (osnovne akademske studije), drugom stepenu (master akademske studije) i trećem stepenu (doktorske akademske studije).

Na osnovnim akademskim studijama studijski program Inženjerski menadžment sada ima dva modula (profila): modul Poslovni menadžment i modul Informacione tehnologije.

Završetkom prvog stepena akademskih studija studijskog programa Inženjerski menadžment stiče se stručni naziv „diplomirani inženjer menadžmenta“.

Diplomirani inženjeri i master inženjeri inženjerskog menadžmenta zapošljavaju se na poslovima planiranja, organizovanja, kadrovanja, vođenja i kontrolisanja u svim preduzećima, javnim ustanovama i organima državne uprave. Stručnjaci ovog profila su vrlo uspešni u međunarodnoj saradnji i kooperaciji, jer su školovani po vrlo sličnim programima sa kolegama iz razvijenih zemalja EU i SAD.

 

Informacije u vezi upisa na osnovne akademske studije na Tehničkom fakultetu u Boru možete dobiti putem sajta upis.tfbor.bg.ac.rs .




Vesti o studiranju





Saveti za polaganje prijemnog