Preuzmi Maturang aplikaciju
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo 27.05.2013

Zakoračite u svet novih znanja. Upišite Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i usavršite svoja znanja iz oblasti ekonomije na osnovnim, a nakon toga i master studijama. Programi se zasnivaju na praćenju i primeni najnovijih saznanja i dostignuća svetske ekonomske misli, posebno onih koja su verifikovana praksom rada uspešnih domaćih i svetskih kompanija.

detaljnijeTehnički fakultet Mihajlo Pupin

Tehnički fakultet Mihajlo Pupin 24.05.2013

Pogledajte najnovije informacije o prijemnom ispitu i uslovima upisa na Tehnički fakultet Mihajlo Pupin. Preuzmite android aplikaciju i budite uvek u korak sa najnovijim informacijama!

detaljnije


Visoka strukovna turistička škola u Beogradu

Visoka strukovna turistička škola u Beogradu 24.05.2013

Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita na Visokoj turističkoj školi organizovaće se u periodu od 17.06.2013.god do 21.06.2013.god. Ne dozvolite sebi da nespremni dočekate prijemni ispit. Isoristite pripremnu nastavu!

detaljnijeUpisne kvote i školarine - prvi upisni rok 2013/2014

Upisne kvote i školarine - prvi upisni rok 2013/2014 22.05.2013

Informišite se o upisnim kvotama i visini školarina na visokoškolskim ustanovama u Srbiji u prvom upisnom roku 2013/2014. Podaci se svakodnevno ažuriraju i ukoliko trenutno nema informacija koje vas zanimaju pišite nam ili nas posetite malo kasnije.

detaljnije


Visoka škola modernog biznisa

Visoka škola modernog biznisa 22.05.2013

Visoka škola modernog biznisa iz Beograda objavila je konkurs za upis studenata na studijski program osnovnih akademskih studija - Menadžment u savremenom biznisu. Informiši se o prijemnom ispitu i mogućnostima koje imaš nakon završetka studija!

detaljnije


Studiraj i ti IT

Studiraj i ti IT 20.05.2013

Kompanija Infostud i Ministarstvo finansija i privrede pokreću projekat „Studiraj i ti IT". U želji da ohrabrimo i podstaknemo mlade da upisuju fakultete koji školuju profile potrebne za ovu industriju pokrećemo fb stranicu „Studiraj i ti IT"! Uključi se i ti u projekat i postoji mogućnost da baš ti osvojiš tablet Nexus 7!

detaljnije


Panevropski Univerzitet Apeiron

Panevropski Univerzitet Apeiron 20.05.2013

U okviru Panevropskog Univerziteta Apeiron sa radom je počeo i Saobraćajni fakultet! U okviru fakulteta sprovodi se studijski program "Drumski saobraćaj i transport" u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju. Kliknite ovde i detaljnije se upoznajte sa programom studija!

detaljnije
Univerzitet Metropolitan dodeljuje stipendije za studijski program Softversko Inženjerstvo na Fakulteta informacionih tehnologija

Univerzitet Metropolitan dodeljuje stipendije za studijski program Softversko Inženjerstvo na Fakulteta informacionih tehnologija 16.05.2013

Po diplomiranju, stipendista dobija radno mesto inženjera za razvoj softvera u firmi Innovative Software Technologies (IST) radi rada na projektima razvoja softvera za potrebe firmi u svetu. Međutim, ne želeći da sputava ambicije i karijeru svojih stipendista IST je spremna da dozvoli svojim stipendistima zapošljavanje i u drugim firmama, ako one nadoknade njene troškove stipendiranja stipendiste.

detaljnije

Većina maturanata sigurna da će studirati na budžetu

Većina maturanata sigurna da će studirati na budžetu 14.05.2013

Rezultati godišnjeg istraživanja o izboru studija među maturantima koje je tokom aprila meseca sprovedeno na sajtu Prijemni.infostud.com i obuhvatilo 2.532 ispitanika pokazuju da dolazi do promena u interesovanju maturanata za pojedine studije.

detaljnije


Beogradska bankarska akademija

Beogradska bankarska akademija 09.05.2013

Izlazeći u susret zahtevima maturanata, a radi polaganja prijemnog ispita, Beogradska bankarska akademija će organizovati besplatnu pripremnu nastavu 11. maja (subota) u 12:00h. Dočekajte spremni prijemni ispit!

detaljnije


Univerzitet Educons

Univerzitet Educons 09.05.2013

Univerzitet Educons iz Sremske Kamenice objavio je upisne kvote i konkurs za upis studenata u školsku 2013/2014. godinu na akreditovanim studijskim programima! Pogledajte!

detaljnije


Pravni fakultet Univerziteta Union

Pravni fakultet Univerziteta Union 08.05.2013

Prijаvite se zа upis u prvu godinu studijа u predupisnom roku koje se vrši od 1. mаrtа do krаjа mаjа 2013 godine i pogledajte odluka o oslobađanju od obaveze plaćanja školarine za određene kategorije studenata!

detaljnije