Preuzmi Maturang aplikaciju
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrageUniverzitet Metropolitan dodeljuje stipendije za studijski program Softversko Inženjerstvo na Fakulteta informacionih tehnologija

Univerzitet Metropolitan dodeljuje stipendije za studijski program Softversko Inženjerstvo na Fakulteta informacionih tehnologija 16.05.2013

Po diplomiranju, stipendista dobija radno mesto inženjera za razvoj softvera u firmi Innovative Software Technologies (IST) radi rada na projektima razvoja softvera za potrebe firmi u svetu. Međutim, ne želeći da sputava ambicije i karijeru svojih stipendista IST je spremna da dozvoli svojim stipendistima zapošljavanje i u drugim firmama, ako one nadoknade njene troškove stipendiranja stipendiste.

detaljnije

Većina maturanata sigurna da će studirati na budžetu

Većina maturanata sigurna da će studirati na budžetu 14.05.2013

Rezultati godišnjeg istraživanja o izboru studija među maturantima koje je tokom aprila meseca sprovedeno na sajtu Prijemni.infostud.com i obuhvatilo 2.532 ispitanika pokazuju da dolazi do promena u interesovanju maturanata za pojedine studije.

detaljnije


Beogradska bankarska akademija

Beogradska bankarska akademija 09.05.2013

Izlazeći u susret zahtevima maturanata, a radi polaganja prijemnog ispita, Beogradska bankarska akademija će organizovati besplatnu pripremnu nastavu 11. maja (subota) u 12:00h. Dočekajte spremni prijemni ispit!

detaljnije


Univerzitet Educons

Univerzitet Educons 09.05.2013

Univerzitet Educons iz Sremske Kamenice objavio je upisne kvote i konkurs za upis studenata u školsku 2013/2014. godinu na akreditovanim studijskim programima! Pogledajte!

detaljnije


Pravni fakultet Univerziteta Union

Pravni fakultet Univerziteta Union 08.05.2013

Prijаvite se zа upis u prvu godinu studijа u predupisnom roku koje se vrši od 1. mаrtа do krаjа mаjа 2013 godine i pogledajte odluka o oslobađanju od obaveze plaćanja školarine za određene kategorije studenata!

detaljnije

Objavljen konkurs za upis studenata na BU

Objavljen konkurs za upis studenata na BU 30.04.2013

Univerzitet u Beogradu raspisao je objedinjeni konkurs za upis studenata na osnovne akademske i integrisane studije za školsku 2013/14. godinu i prema predlogu, koji još nije odobrila Vlada Srbije, ima mesta za oko 14.500 studenata, od čega oko 9.000 na budžetu.

detaljnije


Neradni dani za vreme praznika

Neradni dani za vreme praznika 30.04.2013

Dragi posetioci,

Pred nama je vreme praznika. U periodu od 1-6. maja tim sajta Prijemni.infostud.com neće raditi.
Želimo vam vedre i prijatne prvomajske i srećne Uskršnje praznike. Sa vama smo ponovo od utorka 7. maja!

detaljnije


Visoka strukovna škola za preduzetništvo

Visoka strukovna škola za preduzetništvo 30.04.2013

Visoka strukovna škola za preduzetništvo prošla je proces reakreditacije i dobila dozvolu za rad na još pet godina. Pogledajte studijske programe koje škola organizuje na osnovnim studijama, kao i brojne prednosti studiranja na ovoj ustanovi.

detaljnije


Šta brucoši treba da znaju o bolonji

Šta brucoši treba da znaju o bolonji 30.04.2013

Budući brucoši imaju sreću da počinju studije u vreme kada se većina fakulteta već uhodala u bolonjski sistem. On izgleda otprilike ovako: sve se boduje, od seminarskih radova do kolokvijuma, ispita i vannastavnih aktivnosti, nema kampanjskog učenja, a prestrogi profesori snose sankcije za lošu prolaznost na ispitu.

detaljnije


Fakultet za sport i turizam - TIMS

Fakultet za sport i turizam - TIMS 29.04.2013

Nauči ljude da se kreću. Da osete zdravlje, energiju, da pogledaju oko sebe. Daj im mogućnost da se pridruže, da plivaju, trče, skaču, prelaze prostranstva. Povedi ih da upoznaju svet, lepotu, snagu. Da osete pobedu! Upiši TIMS - Fakultet za sport i turizam!

detaljnije


Uskoro konkurs za upis brucoša

Uskoro konkurs za upis brucoša 29.04.2013

Do 1. maja trebalo bi da bude objavljen konkurs za upis na fakultet budućih brucoša. Prošle godine, najveće interesovanje bilo je za studije koje školuju IT stručnjake. Više studenata ove godine tražiće na softverskom inženjerstvu, a povećano interesovanje za tehničke nauke.

detaljnije


Metropolitan univerzitet u Beogradu

Metropolitan univerzitet u Beogradu 29.04.2013

Kao i prethodnih godina, Univerzitet Metropolitan organizuje rane upisne rokove. Svi kandidati koji žele da polažu prijemni ispit, treba da potvrde svoj dolazak na prijemni ispit elektronskom poštom. Budite među prvima koji će sebi obezbediti mesto na prestižnom Univerzitetu!

detaljnije