Preuzmi Maturang aplikaciju
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Metropolitan univerzitet u Beogradu

Metropolitan univerzitet u Beogradu 29.04.2013

Kao i prethodnih godina, Univerzitet Metropolitan organizuje rane upisne rokove. Svi kandidati koji žele da polažu prijemni ispit, treba da potvrde svoj dolazak na prijemni ispit elektronskom poštom. Budite među prvima koji će sebi obezbediti mesto na prestižnom Univerzitetu!

detaljnije


Velika matura umesto prijemnih ispita za fakultete

Velika matura umesto prijemnih ispita za fakultete 24.04.2013

Prema konceptu „velike mature", koja će se u našim školama uvoditi postepeno od školske 2014/2015, do školske 2018/2019. godine, svršeni srednjoškolci će se na fakultete upisivati na osnovu opšteg uspeha u srednjem obrazovanju, na osnovu položene mature i na osnovu postignuća na opšteobrazovnim maturskim testovima.

detaljnije


Najbolje plaćeni, a na posao ne čekaju

Najbolje plaćeni, a na posao ne čekaju 24.04.2013

Pronalazak dobrog posla je očigledno jedan od najjačih motiva za nastavak školovanja među maturantima, pa i ne čudi što je u prvom upisnom roku 2012/13 najveće interesovanje vladalo za studije koje školuju IT stručnjake.

detaljnije


Fakultet za pravne i poslovne studije - dr Lazar Vrkatić

Fakultet za pravne i poslovne studije - dr Lazar Vrkatić 23.04.2013

Kako bi vam olakšali donošenje jedne od veoma značajnih životnih odluka koja će uticati na vašu budućnost, ove godine Fakultet za pravne i poslovne studije - dr Lazar Vrkatić organizuje "Dan otvorenih vrata". Na ovaj način pruža vam se mogućnost da se što bolje upoznate sa mogućnostima studiranja na Fakultetu za pravne i poslovne studije!

detaljnije


Megatrend Univerzitet

Megatrend Univerzitet 23.04.2013

Svake subote u periodu od 11 do 14 časova Megatrend Univerzitet organizuje besplatno predupisno testiranje. Osim toga, prijemni ispit, upis i prva godina studija na Megatrend Univerzitetu su besplatni. Budite deo Univerziteta koji se vodi vizijom savremenog, najkvalitetnijeg i najsvrshodnijeg obrazovanja!

detaljnijeFakultet za evropske pravno-političke studije (FEPPS)

Fakultet za evropske pravno-političke studije (FEPPS) 22.04.2013

Ako odgovorno planirate budućnost i želite da steknete znanje koje će vam omogućiti ostvarenje ličnih ambicija i aktivno učešće u izgradnji evropske perspektive naše zemlje, pravi izbor je Fakultet za evropske pravno-političke studije! Pogledajte akreditovane studijske programe!

detaljnije


ModArt International

ModArt International 19.04.2013

ModArt International dodeljuje stipendije za upis na prvu godinu studija 2013/2014. Tokom studija, omogućeno vam je da pratite nastavu uz pomoć najsavremenijih nastavnih sredstava, da savladate kompjuterske proograme neophodne za rad u savremenim proizvodnim pogonima, ali i da se upoznate sa veštinama koje čine visoku modu!

detaljnije
Alfa Univerzitet, Fakultet za inženjerski menadžment

Alfa Univerzitet, Fakultet za inženjerski menadžment 18.04.2013

Fakultet za inženjerski menadžment obaveštava buduće studenta da će se prijavljivanje na osnovne studije obavljati u periodu od 1. maja 2013. do 31. jula 2013. i od 2. septembra 2013. do 30. septembra 2013. Kandidati imaju mogućnost da se prijave elektronskim putem preko Internet stranice On-line prijave.

detaljnije


Visoka zdravstveno-sanitarna škola Visan

Visoka zdravstveno-sanitarna škola Visan 18.04.2013

Pogledajte obrazovne profili iz oblasti zdravstva i ekologije koje nudi Visoka zdravstveno sanitarna škola strukovnih studija „Visan". Ovi profili studentima, po završetku studija, obezbeđuju široku lepezu radnih mesta i sigurno zaposlenje.

detaljnije

Sajam obrazovanja u Nišu

Sajam obrazovanja u Nišu 12.04.2013

Danas se, u Nišu, u Domu Vojske, u 11h otvara sajam obrazovanja "Moja karijera-moj izbor". Na sajmu će se predstaviti više od 30 fakultete i sredjih škola iz Srbije i inostranstva. Dodjite! Čekamo vas na štandu prijemni.rs!

detaljnije


Sajam obrazovanja u Nišu

Sajam obrazovanja u Nišu 12.04.2013

Danas, petak, 12. april od 11 sati u Domu Vojske biće otvoren sajam "Moja karijera-moj izbor", a pored škola o kojima će moći da se informišu, posetioci će prisustvovati i "Festivalu pameti".

detaljnije