Preuzmi Maturang aplikaciju
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Visoka škola modernog biznisa

Visoka škola modernog biznisa 22.05.2013

Visoka škola modernog biznisa iz Beograda objavila je konkurs za upis studenata na studijski program osnovnih akademskih studija - Menadžment u savremenom biznisu. Informiši se o prijemnom ispitu i mogućnostima koje imaš nakon završetka studija!

detaljnije


Studiraj i ti IT

Studiraj i ti IT 20.05.2013

Kompanija Infostud i Ministarstvo finansija i privrede pokreću projekat „Studiraj i ti IT". U želji da ohrabrimo i podstaknemo mlade da upisuju fakultete koji školuju profile potrebne za ovu industriju pokrećemo fb stranicu „Studiraj i ti IT"! Uključi se i ti u projekat i postoji mogućnost da baš ti osvojiš tablet Nexus 7!

detaljnije


Panevropski Univerzitet Apeiron

Panevropski Univerzitet Apeiron 20.05.2013

U okviru Panevropskog Univerziteta Apeiron sa radom je počeo i Saobraćajni fakultet! U okviru fakulteta sprovodi se studijski program "Drumski saobraćaj i transport" u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju. Kliknite ovde i detaljnije se upoznajte sa programom studija!

detaljnije
Univerzitet Metropolitan dodeljuje stipendije za studijski program Softversko Inženjerstvo na Fakulteta informacionih tehnologija

Univerzitet Metropolitan dodeljuje stipendije za studijski program Softversko Inženjerstvo na Fakulteta informacionih tehnologija 16.05.2013

Po diplomiranju, stipendista dobija radno mesto inženjera za razvoj softvera u firmi Innovative Software Technologies (IST) radi rada na projektima razvoja softvera za potrebe firmi u svetu. Međutim, ne želeći da sputava ambicije i karijeru svojih stipendista IST je spremna da dozvoli svojim stipendistima zapošljavanje i u drugim firmama, ako one nadoknade njene troškove stipendiranja stipendiste.

detaljnije

Većina maturanata sigurna da će studirati na budžetu

Većina maturanata sigurna da će studirati na budžetu 14.05.2013

Rezultati godišnjeg istraživanja o izboru studija među maturantima koje je tokom aprila meseca sprovedeno na sajtu Prijemni.infostud.com i obuhvatilo 2.532 ispitanika pokazuju da dolazi do promena u interesovanju maturanata za pojedine studije.

detaljnije


Beogradska bankarska akademija

Beogradska bankarska akademija 09.05.2013

Izlazeći u susret zahtevima maturanata, a radi polaganja prijemnog ispita, Beogradska bankarska akademija će organizovati besplatnu pripremnu nastavu 11. maja (subota) u 12:00h. Dočekajte spremni prijemni ispit!

detaljnije


Univerzitet Educons

Univerzitet Educons 09.05.2013

Univerzitet Educons iz Sremske Kamenice objavio je upisne kvote i konkurs za upis studenata u školsku 2013/2014. godinu na akreditovanim studijskim programima! Pogledajte!

detaljnije


Pravni fakultet Univerziteta Union

Pravni fakultet Univerziteta Union 08.05.2013

Prijаvite se zа upis u prvu godinu studijа u predupisnom roku koje se vrši od 1. mаrtа do krаjа mаjа 2013 godine i pogledajte odluka o oslobađanju od obaveze plaćanja školarine za određene kategorije studenata!

detaljnije

Objavljen konkurs za upis studenata na BU

Objavljen konkurs za upis studenata na BU 30.04.2013

Univerzitet u Beogradu raspisao je objedinjeni konkurs za upis studenata na osnovne akademske i integrisane studije za školsku 2013/14. godinu i prema predlogu, koji još nije odobrila Vlada Srbije, ima mesta za oko 14.500 studenata, od čega oko 9.000 na budžetu.

detaljnije


Neradni dani za vreme praznika

Neradni dani za vreme praznika 30.04.2013

Dragi posetioci,

Pred nama je vreme praznika. U periodu od 1-6. maja tim sajta Prijemni.infostud.com neće raditi.
Želimo vam vedre i prijatne prvomajske i srećne Uskršnje praznike. Sa vama smo ponovo od utorka 7. maja!

detaljnije


Visoka strukovna škola za preduzetništvo

Visoka strukovna škola za preduzetništvo 30.04.2013

Visoka strukovna škola za preduzetništvo prošla je proces reakreditacije i dobila dozvolu za rad na još pet godina. Pogledajte studijske programe koje škola organizuje na osnovnim studijama, kao i brojne prednosti studiranja na ovoj ustanovi.

detaljnije


Šta brucoši treba da znaju o bolonji

Šta brucoši treba da znaju o bolonji 30.04.2013

Budući brucoši imaju sreću da počinju studije u vreme kada se većina fakulteta već uhodala u bolonjski sistem. On izgleda otprilike ovako: sve se boduje, od seminarskih radova do kolokvijuma, ispita i vannastavnih aktivnosti, nema kampanjskog učenja, a prestrogi profesori snose sankcije za lošu prolaznost na ispitu.

detaljnije