Preuzmi Maturang aplikaciju
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Visoka zdravstveno-sanitarna škola Visan

Visoka zdravstveno-sanitarna škola Visan 18.04.2013

Pogledajte obrazovne profili iz oblasti zdravstva i ekologije koje nudi Visoka zdravstveno sanitarna škola strukovnih studija „Visan". Ovi profili studentima, po završetku studija, obezbeđuju široku lepezu radnih mesta i sigurno zaposlenje.

detaljnije

Sajam obrazovanja u Nišu

Sajam obrazovanja u Nišu 12.04.2013

Danas se, u Nišu, u Domu Vojske, u 11h otvara sajam obrazovanja "Moja karijera-moj izbor". Na sajmu će se predstaviti više od 30 fakultete i sredjih škola iz Srbije i inostranstva. Dodjite! Čekamo vas na štandu prijemni.rs!

detaljnije


Sajam obrazovanja u Nišu

Sajam obrazovanja u Nišu 12.04.2013

Danas, petak, 12. april od 11 sati u Domu Vojske biće otvoren sajam "Moja karijera-moj izbor", a pored škola o kojima će moći da se informišu, posetioci će prisustvovati i "Festivalu pameti".

detaljnije

Fakultet za menadžment malih i srednjih preduzeća

Fakultet za menadžment malih i srednjih preduzeća 10.04.2013

Fakultet za menadžment malih i srednjih preduzeća organizuje kviz znanja koji će se održati 20. i 27. aprila 2013. godine! Najuspešniji maturanti osvajaju jednu od 3 izuzetno vredne nagrade! Pogledajte koje su nagrade u pitanju i prijavite se!

detaljnije


Pogledajte ko je osvojio tablet NEXUS 7

Pogledajte ko je osvojio tablet NEXUS 7 10.04.2013

Istraživanje o izboru studija među maturantima koje je trajalo od  28. februara do 5. aprila na sajtu Prijemni.infostud.com je završeno. Pogledajte ko je osvojio tablet NEXUS 7, a ko utešne nagrade!

detaljnije


 Preskupe pripreme za upis na fakultet

Preskupe pripreme za upis na fakultet 09.04.2013

Većina maturanata u Vranju počela je pripreme za polaganje prijemnih ispita za upis na fakultete koje planiraju da studiraju. Među srednjoškolcima završnih godina ima i onih koji se pripremaju na samim fakultetima.

detaljnije
Pomoć na putu do visokog obrazovanja

Pomoć na putu do visokog obrazovanja 08.04.2013

Više fakulteta u Srbiji je kroz poseban projekat programa Tempus omogućilo pripremu za upis na fakultete mladima iz marginalizovanih grupa, a do sada je kroz projekat prošlo 55 srednjoškolaca, rečeno je danas na predstavljanju tog projketa.

detaljnije
Filološki fakultet

Filološki fakultet 04.04.2013

Filološki fаkultet Univerzitetа u Beogrаdu orgаnizuje, putem internetа, pripremu zа polаgаnje prijemnog ispitа zа upis nа prvu godinu osnovnih аkаdemskih studijа u školskoj 2013/2014 godini. Mаterijаl su dostupni kаndidаtimа 0-24 čаsа tokom celog periodа pripremа.

detaljnije