Preuzmi Maturang aplikaciju
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrageFakultet za menadžment malih i srednjih preduzeća

Fakultet za menadžment malih i srednjih preduzeća 10.04.2013

Fakultet za menadžment malih i srednjih preduzeća organizuje kviz znanja koji će se održati 20. i 27. aprila 2013. godine! Najuspešniji maturanti osvajaju jednu od 3 izuzetno vredne nagrade! Pogledajte koje su nagrade u pitanju i prijavite se!

detaljnije


Pogledajte ko je osvojio tablet NEXUS 7

Pogledajte ko je osvojio tablet NEXUS 7 10.04.2013

Istraživanje o izboru studija među maturantima koje je trajalo od  28. februara do 5. aprila na sajtu Prijemni.infostud.com je završeno. Pogledajte ko je osvojio tablet NEXUS 7, a ko utešne nagrade!

detaljnije


 Preskupe pripreme za upis na fakultet

Preskupe pripreme za upis na fakultet 09.04.2013

Većina maturanata u Vranju počela je pripreme za polaganje prijemnih ispita za upis na fakultete koje planiraju da studiraju. Među srednjoškolcima završnih godina ima i onih koji se pripremaju na samim fakultetima.

detaljnije
Pomoć na putu do visokog obrazovanja

Pomoć na putu do visokog obrazovanja 08.04.2013

Više fakulteta u Srbiji je kroz poseban projekat programa Tempus omogućilo pripremu za upis na fakultete mladima iz marginalizovanih grupa, a do sada je kroz projekat prošlo 55 srednjoškolaca, rečeno je danas na predstavljanju tog projketa.

detaljnije
Filološki fakultet

Filološki fakultet 04.04.2013

Filološki fаkultet Univerzitetа u Beogrаdu orgаnizuje, putem internetа, pripremu zа polаgаnje prijemnog ispitа zа upis nа prvu godinu osnovnih аkаdemskih studijа u školskoj 2013/2014 godini. Mаterijаl su dostupni kаndidаtimа 0-24 čаsа tokom celog periodа pripremа.

detaljnije
Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu 01.04.2013

Na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu realizuje se 49 akreditovanih studijskih programa, na svim nivoima akademskih studija (osnovne, diplomske-master, strukovne i doktorske) po modelu i principima Bolonjske deklaracije. Odaberite PMF za početak svoje akademske karijere i osigurajte sebi mesto u društvu najboljih!

detaljnije


Visoka škola modernog biznisa

Visoka škola modernog biznisa 29.03.2013

Visoka škola modernog biznisa organizuje osnovne studije iz oblasti Menadžment u savremenom biznisu. Naučite da analitički pristupate problemima, uspešno učestvujte u interdisciplinarnim i internacionalnim aktivnostima i još mnogo toga!

detaljnijeŠumarski fakultet

Šumarski fakultet 29.03.2013

Šumаrski fаkultet Univerzitetа u Beogrаdu predstаvljа nаjstаriju i nаjvišu visokoškolsku i nаučnu instituciju u oblаsti šumаrstvа, tehnologija, menаdžmentа i projektovаnjа nаmeštаjа i proizvodа od drvetа.

Odsek TMP - novi program na Šumarskom fakultetu. Osigurajte sebi put ka sigurnom poslu!

detaljnije


Fakultet tehničkih nauka - Novi Sad

Fakultet tehničkih nauka - Novi Sad 29.03.2013

Izaberite studijski program Fakulteta tehničkih nauka. Pogledajte detaljan opis svakog programa i saznajte šta se polaže na prijemnom ispitu za program koji želite da upišete.

detaljnije


Najnovija pravila zabavljanja

Najnovija pravila zabavljanja 29.03.2013

Kada pomenemo ljubav, seks, vezu - od roditelja uvek dobijemo uvodnu rečenicu koja počinje sa "U moje vreme...", koja neminovno vodi u dužu priču s ciljem da pokaže kako to danas više ništa nije normalno i nema smisla.

detaljnije


Lajanje na zvezde

Lajanje na zvezde 28.03.2013

Maturanti laju na zvezde. Treba imati razumevanja, nezgodne su to godine. Objasnio nam je to još Milovan Vitezović.

detaljnije