Preuzmi Maturang aplikaciju
   
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage


Šta ćeš studirati?

Šta ćeš studirati? 28.02.2013

Pripreme za prijemni ispit su uveliko u toku. Želimo da nagradimo tvoj trud. Popuni anketu o izboru studija i osvoji tablet Nexus 7!

detaljnije


Projekat Moja Posla

Projekat Moja Posla 26.02.2013

U nameri da mladima olakša donošenje odluke o karijeri i izboru odgovarajućeg obrazovanja, projekat Moja Posla pokrenuo je istoimeni veb sajt u okviru kog će se objavljivati korisne i zanimljive informacije o zanimanjima budućnosti.

detaljnije


Fakultet organizacionih nauka, Beograd

Fakultet organizacionih nauka, Beograd 25.02.2013

FON konstantno ulaže u studente, znanja koja nudi su aktuelna, nastava je organizovana na savremen način... Pogledajte aktuelne studijske programe koncipirane prema programima renomiranih svetskih poslovnih škola. Programi obuhvataju izučavanje najsavremenijih naučnih disciplina!

detaljnijePripreme za prijemni od 0 do 24.000 dinara

Pripreme za prijemni od 0 do 24.000 dinara 22.02.2013

Pre plaćanja školarine, kupovine knjiga i eventualnog iznajmljivanja stana ili sobe, roditelji budućih brucoša već moraju da razmišljaju o pripremi za prijemni, koji košta i više od 200 evra.

detaljnijePosetite sajam obrazovanja 'Putokazi'

Posetite sajam obrazovanja 'Putokazi' 21.02.2013

Sajam obrazovanja „Putokazi" održaće se u Novom Sadu od 28. februara do 3. marta na Novosadskom sajmu. Upoznajte se sa ponudom različitih obrazovnih profila univerziteta i fakulteta, aktivnostima studentskih udruženja, informativnih centara, omladinskih zadruga i mnogim drugim zanimljivim sadržajima.

detaljnije

Šta studirati: Koje diplome donose posao u Srbiji

Šta studirati: Koje diplome donose posao u Srbiji 04.02.2013

Svaki deseti stanovnik Srbije ima fakultetsku diplomu. Visoko obrazovanje ne znači automatski i posao, pa je tako 58 hiljada svršenih studenata nezaposleno. Pitanje za mlade ljude i državu je, šta studirati, a da to bude i lično zadovoljstvo i traženo zanimanje.

detaljnijeSrednjoškolci nude besplatnu IT obuku

Srednjoškolci nude besplatnu IT obuku 31.01.2013

Novosađani Momčilo Popov, Marko Petrović, Marko Ivanović, Nikola Lukić i Branislav Vajagić, svi stari 18 i 19 godina, pre tri meseca pokrenuli su portal Sedmica.rs, gde svako može potpuno besplatno da nauči kako da koristi fotošop, pravi kompjuterske igrice ili da se bavi veb i grafičkim dizajnom.

detaljnije


Visoka škola za projektni menadžment

Visoka škola za projektni menadžment 31.01.2013

Visoka Škola za projektni menadžment je jedina visokoškolska organizacija u Srbiji koja školuje projektne menadžere. Od ove godine, novina je da, studenti školarinu koja iznosi 970 eura mogu da izmire u 10 rata.

detaljnije


Pripreme za prijemni - Upis 2013 / 2014

Pripreme za prijemni - Upis 2013 / 2014 30.01.2013

Priprema za prijemni nije lak posao, stoga počinite na vreme da sa pripremam. Samo za vas ažurirali smo informacije o pripremnoj nastavi za upis na fakultet 2013/2014. godine. Pogledajte kada vaš fakultet organizuje pripremnu nastavu!

detaljnije


Ohrabrenje za talentovane

Ohrabrenje za talentovane 29.01.2013

Ministarka Alisa Marić najavljuje hiljadu novih stipendista Fonda za mlade talente. Uskoro konkurs za stipendije namenjen srednjoškolcimakoji su ostvarili uspeh na takmičenjima

detaljnije