Preuzmi Maturang aplikaciju
   
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Zlаtnа medаljа zа Stefаnа Crnojevićа

Zlаtnа medаljа zа Stefаnа Crnojevićа 31.05.2013

Stefаn Crnojević, učenik prvog rаzredа Rаčunаrske gimnаzije, osvojio je zlаtnu medаlju u oblаsti rаčunаrskih nаukа nа 20-oj Svetskoj konferenciji mlаdih nаučnikа – svetskom prvenstvu istrаživаčkih rаdovа, održаnom nа Bаliju.

detaljnijeZasijali humani pirotski maturanti

Zasijali humani pirotski maturanti 31.05.2013

Maturanti pirotske Gimnazije uručili su sinoć na svečanosti u svojoj školi, novčanu pomoć za tri porodice u tom gradu čiji su članovi oboleli od teških bolesti.

detaljnije


Budućnost IT(i)

Budućnost IT(i) 31.05.2013

Kada sam upisivala fakultet, iskreno, nisam gledala koja zanimanja su tražena već šta je ono što ja volim da radim. Jedan od osnovnih životnih principa o kome smo pričali na času liderstva na univezitetu u Minesoti je – "follow the joy", ili prati ono što voliš i što te čini srećnim.

detaljnije


Mašinski fakultet u Beogradu

Mašinski fakultet u Beogradu 30.05.2013

Mašinski fakultet u Beogradu ove godine će upisati 540 studenata na studijske programe osnovnih studija. Od toga 520 studenata na budžet! Budite deo najveće visokoškolske i naučne ustanove u našoj zemlji u oblasti mašinstva!

detaljnije


Zašto da studiraš IT

Zašto da studiraš IT 30.05.2013

IT industrija danas je jedna od najperspektivniji i najbrze rastuca grana industrije. Prosečne plate su dvostruko veće od nacionalne prosečne plate. IT industrija je grana koja ima perspektivu da oporavi našu privredu.

detaljnije


Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu 30.05.2013

Srednjoškolci, obrazovanje nema granice! Prijavite se za neki od studijskih programa na Visokoj tehničoj školi u Novom sadu i počnite sa procesom usvajanja aktuelnih znanja, putem savremenih tehnologija i moderne opreme, uz puno praktičnog rada.

detaljnije
Fakultet za medije i komunikacije (FMK)

Fakultet za medije i komunikacije (FMK) 28.05.2013

Svake subote do 29. juna od 11 do 14 časova Fakultet za medije i komunikacije organizuje Otvorena vrata za buduće studente i roditelje i to nije sve - Fakultet za medije i komunikacije nudi i besplatnu prvu godinu studija svim učenicima srednjih škola u Srbiji i regionu koji su maturirali u školskoj 2012/13. godini sa ukupnim prosekom iznad 4,5! Upišite FMK i postanite deo uspešnog tima!

detaljnije


Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo 27.05.2013

Zakoračite u svet novih znanja. Upišite Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i usavršite svoja znanja iz oblasti ekonomije na osnovnim, a nakon toga i master studijama. Programi se zasnivaju na praćenju i primeni najnovijih saznanja i dostignuća svetske ekonomske misli, posebno onih koja su verifikovana praksom rada uspešnih domaćih i svetskih kompanija.

detaljnijeTehnički fakultet Mihajlo Pupin

Tehnički fakultet Mihajlo Pupin 24.05.2013

Pogledajte najnovije informacije o prijemnom ispitu i uslovima upisa na Tehnički fakultet Mihajlo Pupin. Preuzmite android aplikaciju i budite uvek u korak sa najnovijim informacijama!

detaljnije


Visoka strukovna turistička škola u Beogradu

Visoka strukovna turistička škola u Beogradu 24.05.2013

Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita na Visokoj turističkoj školi organizovaće se u periodu od 17.06.2013.god do 21.06.2013.god. Ne dozvolite sebi da nespremni dočekate prijemni ispit. Isoristite pripremnu nastavu!

detaljnijeUpisne kvote i školarine - prvi upisni rok 2013/2014

Upisne kvote i školarine - prvi upisni rok 2013/2014 22.05.2013

Informišite se o upisnim kvotama i visini školarina na visokoškolskim ustanovama u Srbiji u prvom upisnom roku 2013/2014. Podaci se svakodnevno ažuriraju i ukoliko trenutno nema informacija koje vas zanimaju pišite nam ili nas posetite malo kasnije.

detaljnije


Visoka škola modernog biznisa

Visoka škola modernog biznisa 22.05.2013

Visoka škola modernog biznisa iz Beograda objavila je konkurs za upis studenata na studijski program osnovnih akademskih studija - Menadžment u savremenom biznisu. Informiši se o prijemnom ispitu i mogućnostima koje imaš nakon završetka studija!

detaljnije


Studiraj i ti IT

Studiraj i ti IT 20.05.2013

Kompanija Infostud i Ministarstvo finansija i privrede pokreću projekat „Studiraj i ti IT". U želji da ohrabrimo i podstaknemo mlade da upisuju fakultete koji školuju profile potrebne za ovu industriju pokrećemo fb stranicu „Studiraj i ti IT"! Uključi se i ti u projekat i postoji mogućnost da baš ti osvojiš tablet Nexus 7!

detaljnije


Panevropski Univerzitet Apeiron

Panevropski Univerzitet Apeiron 20.05.2013

U okviru Panevropskog Univerziteta Apeiron sa radom je počeo i Saobraćajni fakultet! U okviru fakulteta sprovodi se studijski program "Drumski saobraćaj i transport" u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju. Kliknite ovde i detaljnije se upoznajte sa programom studija!

detaljnije