Preuzmi Maturang aplikaciju
   
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Sajam obrazovanja EDUfair

Sajam obrazovanja EDUfair 08.03.2013

U toku je Sajam obrazovanja EDUfair, u Beogradu, u hotelu Metropol. Dođite na sajam i na jednom mestu pronađite sve informacije koje će vam pomoći da izaberete, za vas pravi, fakultet ili visoku školu. Čekamo vas na štandu prijemni.rs!

detaljnije


Pravni fakultet Univerziteta Union

Pravni fakultet Univerziteta Union 07.03.2013

Predupis je počeo! Pravni fakultet Univerziteta Union vrši upis 200 studenata u prvu godinu osnovnih studijа. Prijаvljivаnje zа upis u prvu godinu studijа u predupisnom roku se vrši od 1. mаrtа do krаjа mаjа 2013 godine. Prijavite se!

detaljnije


Po jedno stablo za svaku školsku godinu

Po jedno stablo za svaku školsku godinu 05.03.2013

Na inicijativu ekološke sekcije Škole primenjenih umetnosti, a u okviru obeležavanja dvadeset godina rada ove ustanove, na šabačkom Starom gradu, danas je posađeno 20 stabala javora. Sadnice je školi poklonilo Javno-komunalno preduzeće.

detaljnije
Šta ćeš studirati?

Šta ćeš studirati? 28.02.2013

Pripreme za prijemni ispit su uveliko u toku. Želimo da nagradimo tvoj trud. Popuni anketu o izboru studija i osvoji tablet Nexus 7!

detaljnije


Projekat Moja Posla

Projekat Moja Posla 26.02.2013

U nameri da mladima olakša donošenje odluke o karijeri i izboru odgovarajućeg obrazovanja, projekat Moja Posla pokrenuo je istoimeni veb sajt u okviru kog će se objavljivati korisne i zanimljive informacije o zanimanjima budućnosti.

detaljnije


Fakultet organizacionih nauka, Beograd

Fakultet organizacionih nauka, Beograd 25.02.2013

FON konstantno ulaže u studente, znanja koja nudi su aktuelna, nastava je organizovana na savremen način... Pogledajte aktuelne studijske programe koncipirane prema programima renomiranih svetskih poslovnih škola. Programi obuhvataju izučavanje najsavremenijih naučnih disciplina!

detaljnijePripreme za prijemni od 0 do 24.000 dinara

Pripreme za prijemni od 0 do 24.000 dinara 22.02.2013

Pre plaćanja školarine, kupovine knjiga i eventualnog iznajmljivanja stana ili sobe, roditelji budućih brucoša već moraju da razmišljaju o pripremi za prijemni, koji košta i više od 200 evra.

detaljnijePosetite sajam obrazovanja 'Putokazi'

Posetite sajam obrazovanja 'Putokazi' 21.02.2013

Sajam obrazovanja „Putokazi" održaće se u Novom Sadu od 28. februara do 3. marta na Novosadskom sajmu. Upoznajte se sa ponudom različitih obrazovnih profila univerziteta i fakulteta, aktivnostima studentskih udruženja, informativnih centara, omladinskih zadruga i mnogim drugim zanimljivim sadržajima.

detaljnije

Šta studirati: Koje diplome donose posao u Srbiji

Šta studirati: Koje diplome donose posao u Srbiji 04.02.2013

Svaki deseti stanovnik Srbije ima fakultetsku diplomu. Visoko obrazovanje ne znači automatski i posao, pa je tako 58 hiljada svršenih studenata nezaposleno. Pitanje za mlade ljude i državu je, šta studirati, a da to bude i lično zadovoljstvo i traženo zanimanje.

detaljnije