Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.rs
  • Mogućnost da osvojite Dron, Oculus Rift ili 3D printer!


Nakon uspešno održanog Letnjeg Hakatona, idemo dalje i celu priču prebacujemo online. Organizujemo Virtualni Hakaton na Virtualnim danima karijere i znanja.

Virtualni Hakaton

Možete programirati iz sopstvene sobe, omiljenog kafića ili coworking prostora. I ne, ne morate biti budni celu noć. Niti raditi pitch nakon završetka. Niti vući kolege za rukav da okupite tim. Dovoljno je da pronađete mesto sa odličnom internet vezom i naoružate se brzinom i koncentracijom.

Virtualni Hakaton će se održati u sklopu Virtualnog sajma karijera i znanja. Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com i obrazovnih sajtova Prijemni.infostud.com i Najstudent.com koji su deo „Infostud grupacije“, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

 

Kako će izgledati i koliko će trajati

Hakaton će se održavati na sajtu na kom će biti unapred postavljeni problemski zadaci u programskim jezicima: C, PHP, JavaScript, Python 3. Rešavanjem zadataka skupljate bodove, a sistem meri kvalitet i tačnost napisanog koda odnosno rešenja zadatka.

Virtualni Hakaton traje od 11. do 16. oktobra, a proglašenje pobednika bit će 18. oktobra.

Svoje znanje odmerićete sa najboljim programerima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, što znači da je rang lista takmičara regionalna, a nagrade su: Dron, Oculus Rift i 3D printer, ali i mnoge druge.

Na Virtualnom Hakatonu zadatke će vam postavljati jedne od najboljih IT firmi u Srbiji i regionu.

Važna je vaša brzina i tačnost, a dobro će vam doći i malo takmičarskog duha.

Kako ne biste propustili Hakaton, ostavite nam vaše podatke, a mi ćemo vam na mail adresu poslati obaveštenje o početku Hakatona. Vašu mail adresu možete ostaviti ovde.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: