Prijemni.rs
Maturang
  • SvežAKTIVIRAJ SE!


(Preuzeto sa sajta youth.rs - 16.01.2013. )

(Preuzeto sa sajta youth.rs - 16. 01. 2013. )

Ako imaš od 15 do 19 godina, želiš da postaneš deo tima Kancelarije za mlade, učestvuješ u osmišljavanju i organizaciji različitih događaja na lokalu - prijavi se na "Svežaktivizam!".

"Svežaktivizam!" je projekat koji se sastoji iz niza radionica koje će biti sprovedene tokom februara i marta, koje imaju za cilj da osnaže petnaestoro mladih da nakon obuke postanu deo tima Kancelarije za mlade Kruševac.

U okviru ovog projekta izabrani mladi će imati priliku da steknu korisna znanja u sferi volonterizma, aktivizma, timskog rada i razviju pregršt veština. Biće im pružena prilika da iskažu svoje kreativne potencijale u konkretnom osmišljavanju akcija i javnog događaja, koji će nakon završne radionice biti i
organizovan.

Sva dodatna pitanja možete postaviti preko privatne poruke na zvaničnoj Facebook stranici (www.facebook.com/kancelarijazamlade.krusevac) kao i na mejl adresi kzmkrusevac@gmail.com.

Prijave traju do utorka, 22. januara do 17 sati.

Projekat "Svežakivizam!" se sprovodi uz podršku Centra za omladinski rad iz Novog Sada, Ambasade Kraljevine Holandije i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Kancelarija za mlade Kruševac


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: