Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.rs
  • Virtualni dani karijera i znanja 2017.


Svi oni koji traže posao ili usavršavanje, ali i šansu da steknu prvo radno iskustvo mogu od 11. do 18. oktobra da posete sedmi regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtualni dani karijera i znanja 2017.".

Virtualni dani karijera i znanja 2017

Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“, ove godine biće održan od 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/. Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com  i obrazovnih sajtova Prijemni.infostud.com i Najstudent.com koji su deo „Infostud grupacije“, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, novina je da će sve kompanije i oglasi biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCaICTObrazovanjeTrgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

Iako su prijave za regionalni sajam još u toku, kada je Srbija u pitanju, već imamo rekordan broj prijavljenih poslodavaca, čak 26 u ovom trenutku, a verujemo da će ih biti još. Poslodavci koji će nastupiti na sva tri tržišta su za sada Addiko banka, Lidl i Lafodia Sea Resort, dok će samo u Srbiji nove radnike tražiti NordeusInfostudDelhaizeP3 CommunicationsSitel SBAMilšpedMercator SAdria Media GroupRaiffeiseneFrontNeltNaftna industrija SrbijeComdataStudio ModernaUbisoftHutchinsonGlobal Engineering TechnologiesMetro cash & carry, Predstavništvo Joorney, Webcom / Callidus Cloud, Fondacija SOS Dečija sela Srbija i Ernst & Young.

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14.10. od 11h, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva, dok će predstavnici IT sektora na drugom panelu diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

Za proteklih 7 godina sajam je imao preko 1.400.000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 294.000.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: