Preuzmi Maturang aplikaciju


PRVA AKREDITOVANA PRIVATNA VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA U OBLASTI INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije je dobila akreditaciju kao prva privatna visoka škola u oblasti Informacionih Tehnologija.

Nacionalni savet za visoko obrazovanje je izdao rešenje o akreditaciji Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije.

Nacionalni savet je odluku o akreditaciji doneo posle analize celokupne dostavljene relevantne dokumentacije i, što je posebno važno, u tom procesu prepoznao naš kvalitet edukativnog procesa, ozbiljnost u radu i ispunjenje standarda koje je propisala Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta.

Ovim činom Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije se svrstala u red ustanova koje su dobile akreditaciju po novom Zakonu o visokom obrazovanju i postala PRVA AKREDITOVANA PRIVATNA VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA U OBLASTI INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA u našoj zemlji.

Na taj način smo još jednom potvrdili visok kvalitet studiranja i ostvarili upravo ono što naši studenti potenciraju, što je u skladu sa našom rešenošću da nastavu realizujemo po najsavremenijim programima, u najboljim uslovima, po svetskim standardima, primenjujući sve svetski priznate metode savremenog načina studiranja i poslovanja.

Budući brucoši upisom na ITS obezbeđuju sebi sigurnost koju pruža studiranje na akreditovanoj visokoj školi strukovnih studija i koje vodi do zvanično priznate diplome inženjera u Informacionim Tehnologijama.

Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto u elitnom obrazovanju.