Preuzmi Maturang aplikacijuStudentski domovi

 • Međunarodni Kampus Univerziteta EDUCONS

 • Studentski dom Slobodan Bajić Dr Sime Miloševića br. 10

 • Studentski dom Veljko Vlahović Dr Sime Miloševića br. 8; 21000 Novi Sad

 • Studentski dom Feješ Klara Alekse Šantica broj 4, 21000 Novi Sad

 • Studentski dom 23. oktobar (Cesarec) Danila Kiša broj 29, 21000 Novi Sad

 • Studentski dom Živojin Ćulum (Novi dom A) Despota Stefana broj 5, 21000 Novi Sad

 • Studentski dom Despota Stefana broj 7, 21000 Novi Sad

 • Studentski dom Sajmište Slobodana Bajića br. 17

 • Studentski dom Nikola Tesla Bulevar Despota Stefana 7a

Studentski restorani - menze

 • Restoran - Mihajla Pupina (Bulevar) 19 Bulevar Mihajla Pupina 20

 • Restoran - Mala menza , Valtera Perića 5 Valtera Perića 5

 • Restoran - Velika menza , Sime Miloševica 4 Sime Miloševica 4

Novosti 

 

MPK na Šumadija sajmu

U susret školskoj 2018/2019. godini i novoj generaciji studenata MPK, Visoka škola se 29. i 30. marta 2018. predstavila na kragujevačkom Sajmu obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija.

MPK na Šumadija sajmu

Srednjoškolci i njihovi roditelji, studenti, mladi profesionalci Šumadije imali su priliku da se upoznaju sa inovativnim konceptom obrazovanja u našoj Školi. Pokazali su interesovanje za trogodišnje studiranje na nekom od pet akreditovanih studijskih programa, a posebno za popularne i profitabilne programe Menadžment u ugostiteljstvu i Primenjenu informatiku.

Potrebe savremene tržišne privrede opredelilo je i mnoge posetioce Sajma u potrazi za poslom da se upoznaju sa mogućnostima doškolovanja u našoj Školi.

 

 

Zlatna i dve srebrne medalje na Biseru Mora

Na 13. međunarodnom kulinarskom festivalu „Biser mora“, na Braču u Hrvatskoj, učestvovala je Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije, MPK. Na takmičenju, koje je trajalo od 20. do 23. marta 2018. godine, učestvovale su ekipe iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Slovačke, Francuske, Albanije i Crne Gore.

MPK na festivalu Biser mora

Studenti MPK, sa studijskog programa Menadžment u ugostiteljstvu, osvojili su zlatnu medalju u kategoriji Visokih škola i dve srebrne medalje. Aleksandar Leovac se u jakoj konkurenciji izborio za srebrnu medalju u disciplini Rižoto, a Branko Kresta je osvojio srebrnu medalju u disciplini Jelo od piletine u kategoriji juniora. Studenti su na takmičenju nastupali pod mentorstvom dr Nikole Vuksanovića. Studente je ocenjivao sudijski tim na čelu sa Stevo Karapandža (Hrvatska), a zatim Anil Grover (Indija), Ana Gasanova (Ukrajina), Aleksandar Stanković (Crna Gora) i Hamid Hadžić (Bosna i Hercegovina).

 

Zlato za MPK na 13. „Putokazima“

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije predstavila se na 13. međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“, koji je održan na Novosadskom sajmu od 8. do 10. marta 2018. god.

Zlato za MPK na 13. Putokazima

Visok kvalitet obrazovanja u MPK prepoznao je žiri ovogodišnjeg Sajma nagradivši Visoku školu Diplomom sa velikom zlatnom medaljom, koju je primio pomoćnik direktora dr Slobodan Živkucin.

Ove godine MPK se predstavila zainteresovanim srednjoškolcima Vojvodine novim akreditovanim trogodišnjim studijskim programom, koji je namenjem budućim programerima i projektantima ‒ Primenjena informatika.  Profesori Visoke škole su posetiocima davali smernice i konkretna obaveštenja o novom, ali i dobro poznatim  studijskim programima: Menadžment trgovine i marketinga, Menadžment trgovine i marketinga – studije na daljinu, Menadžment poslovnih komunikacija, Menadžment u ugostiteljstvu i Preduzetništvo. Svoja iskustva o studiranju i studijskoj praksi u Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori zainteresovanim srednjoškolcima i njihovim roditeljima preneli su studenti sa studijskog programa Menadžment u ugostiteljstvu.

 

Velika zlatna medalja za MPK na 12. „Putokazima“

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije predstavila se na 12. mađunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“, koji je održan na Novosadskom sajmu od 6. do 8. marta 2017. god.

Zlatna medalja za MPK

Visok kvalitet obrazovanja u MPK prepoznao je međunarodni žiri ovogodišnjeg Sajma nagradivši Visoku školu Diplomom sa velikom zlatnom medaljom, koju je primio direktor dr Miladin Kalinić, prof. Dodeli priznanja prisustvovao je i Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i prof. dr Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Ove godine MPK se predstavila zainteresovanim srednjoškolcima Vojvodine novim akreditovanim trogodišnjim studijskim programom, namenjim budućim programerima i projektantima - Primenjena informatika. Ove studije imaju za cilj da projektnim pristupom u nastavi pripreme studente za praktičan rad, formirajući na taj način niz praktičnih iskustava u korišćenju informacionih tehnologija, ali i u drugim oblastima važnim za kvalitetan rad.

Diploma za MPK

Svoja iskustva o studiranju zainteresovanim srednjoškolcima i njihovim roditeljima preneli su studenti sa studijskog programa Menadžment u ugostiteljstvu, a profesori Visoke škole su posetiocima davali smernice i konkretna obaveštenja o novom, ali i dobro poznatim  studijskim programima: Menadžment trgovine i marketinga, Menadžment poslovnih komunikacija, Menadžment u ugostiteljstvu i Preduzetništvo.

MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi

 

MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi

 

MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi

 

MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi

 

MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi

 

MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi MPK na sajmu Putokazi
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog