Prijemni.rs
Maturang
  • Rim - osnovne studije


Grad/mesto u kojem boravim/radim:
Rim
Svrha boravka:
osnovne studije

Opis studijskog programa

European School of Economics je privatan fakultet koji nudi jedinstvene programe školovanja za diplomce, post diplomce i doktorske studije u svim evropskim centrima kao sto su: London, New York, Rim, Milano i Firenca. Pruža osnovno akademsko obrazovanje u oblastima ekonomije i menadžmenta koje je zasnovano na visoko kvalitetnoj nastavi, modernim evropskim programima, imajući inovativne metode nastavnog rada i posebno jasno definisane ciljeve koje student stiče tokom studija. The European School of Economics je izveo nekoliko hiljada uspešnih studenata u poslovni svet današnjice u oblasti internacionalnog poslovanja kao sto su: finansije, marketing, komunikacije i menadžment.

Da li si dobio/la stipendiju/finansijsku pomoć i kako? Šta ona pokriva?

Moguće dobijanje stipendije

Kako si obezbedio/la smeštaj?

U Kampusu

Da li postoji mogućnost da se nađe posao uz ovaj program?

ESE pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima koji imaju želju i ambiciju da studiraju u inostranstvu, upoznaju jezik, kulturu zemlje u kojoj se odluče da studiraju, i što je najvažnije od svega pruža im mogućnost da rade u najprestižnijim svetskim kompanijama. Dovoljno je reći da su bivši studenti ESE-a kao i moje kolege iz generacije sada na najboljim pozicijama svetskih kompanija kao sto su IBM, General Motors, Ferrari, Burberry, Gucci, Bvlgari...

Ostali komentari i preporuke

Kao jedan od bivših studenata ESE-a želela bih ukratko da vam predstavim moje iskustvo koje sam stekla tokom studija u New Yorku i Italiji. Mogu reći da je ovo iskustvo bilo nešto najbolje i najlepše što mi se desilo u životu, godine studiranja su mi pružile mogućnost da živim u najlepšim svetskim metropolama kao što su Rim, a kasnije i New York, da radim praksu u najpoznatijoj svetskoj banci UBS (United Bank of Swiss) koja mi je dala mogućnost da radim za njih a kasnije i dobre reference kojima mogu pozavideti ostale finansijske institucije. Svako ko ima mogućnosti i želje za studiranjem u inostranstvu treba da iskoristi priliku da uči na jednom od najprestižnijih univerziteta današnjice, da putuje po svetu upoznajući i neke druge vrednosti.

 

Ukoliko želite da saznate više o školovanju u Italiji, pročitajte naš tekst Studiranje u Italiji.