Prijemni.rs
Maturang

Upisne kvote


Zanima vas koliko se maturanata prijavilo za određeni program? Želite da saznate kakve su vam šanse da upadnete na budžet? Ili vas možda interesuje koliko je mesta dostupno na samofinansiranju? Ovde možete pronaći ključne informacije koje će vam pomoći da ocenite svoje šanse za upis na željeni fakultet ili visoku školu.

Podaci se redovno ažuriraju i dopunjuju, u zavisnosti od toga kada univerziteti, fakulteti i druge obrazovne institucije objavljuju relevantne informacije.

Proučavanje upisnih kvota je ključan deo procesa prijavljivanja i može vam pružiti dragocene uvide u konkurenciju i realna očekivanja. Trudimo se da vam pružimo jasnu sliku i kontekst, koji će vam omogućiti da donesete adekvatne odluke u vezi sa vašim obrazovnim putem. Bilo da ste maturant koji razmatra različite opcije ili roditelj koji želi da podrži svoje dete u ovom ključnom trenutku, ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Vaša obrazovna budućnost je važna, a Prijemni.rs je tu da vam pomogne da je oblikujete pouzdanim informacijama i podrškom. Ako imate bilo kakva pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno kontaktirajte sa izabranom ustanovom preko njene prezentacije na našem portalu.