Prijemni.rs
Maturang
  • Programi za srednjoškolce


Na ovoj stranici se možete informisati o aktuelnim dešavanjima, takmičenjima, radionicama koji su namenjeni srednjoškolcima. Budite deo različitih konkursa, takmičenja, case challenge-a.
Budite samostalni, preuzimajte inicijativu, pokažite kreativnost i motivisanost za učešće u različitim dešavanjima i već sad počnite da krojite svoj put ka uspešnom upisu na fakultet ili visoku školu.

ICT program za srednjoškolce 01.03.2023

U skladu sa dugogodišnjom tradicijom, Odsek Visoka ICT škola Akademije tehničko-umetničkih studija Beograd (ATUSS) i ove godine organizuje praktičnu nastavu za đake srednjih tehničkih škola. 

Beograd

detaljnije


Računarski fakultet poziva srednjoškolce na RAF Challenge 2023 i RAF IT Days 2023 20.03.2023

Ako umete da napravite prezentaciju, program, igricu ili video, želite da proverite svoja IT znanja i veštine i vidite sebe u ovoj oblasti, prihvatite izazov i prijavite se na takmičenje RAF Challenge 2023! Prijavljivanje i slanje radova se obavlja do 17. februara 2023. godine. U organizaciji Računarskog fakulteta iz Beograda održaće se četvorodnevni IT seminar RAF IT days 2023 , od 31. marta do 3. aprila 2023. godine na Računarskom fakultetu.

Beograd

detaljnije


Pripremna nastava na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 01.06.2023

Pored već pomenutog Priručnika za pripremu prijemnog ispita 2023, Fakultet tradicionalno u svojim prostorijama organizuje kvalitetnu pripremnu nastavu koju sprovode profesori Ekonomskog fakulteta. Ukoliko želite da uz pomoć fakultetskih profesora još jednom pređete sve bitne stvari iz gradiva, možete se prijaviti na pripremnu nastavu.

Beograd

detaljnije