Prijemni.rs
Maturang
  • 10 stvari koje bi trebalo da uradiš pre 30. godine


Spremili smo predlog - nekoliko stvari koje bi trebalo da uradite pre 30. godine, i na taj način "proslavite" svoju mladost. Kada ćete, ako ne sad?

1. Odvoji 24 sata, koja ćeš provesti sa ekipom, uživajući na vašim omiljenim mestima, radeći stvari u kojima svi uživate.

2. Trebalo bi da posetiš neku egzotičnu destinaciju iz svojih snova. Ako je baš egzotična, počni da sakupljaš novac, ali potrudi se da ispuniš svoj san!

3. Spontano odluči da za dan, dva negde otputuješ. Ne mora to da bude nikakva udaljena destinacija - obližnje mesto, ali ključ je u spontanosti. Barem dok ste mladi ne morate da planirate unapred baš svaki sekund svog života.

4. Definitivno bi sebi, pre 30. godine, trebalo da priuštiš zadovoljstvo da zapevaš na karaokama! Možda ostalima neće biti toliko prijatno, ali sigurni smo da ćeš se ti dobro zabaviti.

5. Što smo stariji, to smo manje skloni da "tresnemo" novac na nešto što stvarno volimo, ali što nam nije baš neophodno da imamo. Zato bi to trebalo da uradiš pre 30. godine - sakupi novac za skupe cipele, sat, telefon... bilo šta o čemu oduvek sanjaš i ne obaziri se na to da li ostali misle da je to glupost.

6. Skoči banždi-džampom ili iz padobrana. U stvari, uradi bilo šta zbog čega će ti adrenalin "udariti u glavu".

7. Probaj hranu za koju oduvek govoriš: "Bljak, to nikad ne bih jeo/jela".

8. Svakako bi trebalo da se barem jednom u kafani provedeš uz "narodnjake", ali one prave...

9. Kad smo već kog kafane, trebalo bi da se barem jednom napiješ k'o čovek. Samo, pazi da ne preteraš, bilo bi lepo da možeš sam/a da odeš kući, na dve noge.

10. Ako želiš da probaš kako je to imati vezu bez obaveza - složićeš se da je pre 30. idealno vreme za to.

Da sumiramo - pre 30. godine trebalo bi da uradiš barem nekoliko zabavnih stvari kojih ćeš se rado sećati "pod stare dane".

Preuzeto sa sajta www.mondo.rs

 


Povezani članci

Izdvojeni univerziteti i fakulteti: