Prijemni.rs
Maturang
  • 6 sajtova koji mogu da vam olakšaju život


Velikoj većini ljudi dan počinje i završava se korišćenjem interneta i zato nas uopšte ne čudi činjenica je web danas mnogima najbolji prijatelj.

Zahvaljujući velikom izboru tema, informacija, praktičnih saveta... bilo koji problem da imamo gospodin internet će ga za samo par sekundi rešiti. Iako se zalažemo za aktivan život van virtualnog sveta, predlažemo da vreme provedeno na webu pametno i korisno iskoristite.

U čitavom svetu se dnevno pokrene preko 200.000 sajtova, a neki od njih su zaista tako fanstastični i zato smo izdvojili 6 koji će vam ulepšati i olakšati svakodnevicu.


PicMonkey

PicMokey je sjajan i najlakši program za obradu slika! Ubacite željenu sliku i uz pomoć alata moguće je poboljšati kvalitet, stavljati efekte, ispraviti nepravilnosti, dodati sebi malo šminke, praviti kolaže...i sve ostalo što vam padne na pamet. Izuzetno je praktičan tako da nije potreban nikakav kurs ili prethodno znanje da bi ga koristil!


BugMeNot

Da li i vas nervira činjenica da većina sajtova traže registraciju i to ume ponekad da traje? BugMeNot nudi kreirane naloge koje svako može iskoristiti za logovanje na željeni sajt!


Zeroo Dollar Movies

Za ljubitelje filmova imamo jedan sjajan sajt koji će sigurno svakodnevno upotrebljavati. Zero Dollar Movies je web sajt koji nudi kolekciju od preko 15,000 filmova koje možete gledati besplatno i legalno (preko YouTube-a). Zar nije sjajno?


My Fitness Pal

Ukoliko želite da smršate i kontrolišite koliko kalorija unosite u svoj organizam web i mobilna aplikacija My Fitness Pal je sjajno rešenje za vas. Više ne morate razmišljati o namirnicama koje jedete, jer će ovaj odličan sajt misliti umesto vas.


Instructables

Zanima vas kako da putujete sami i provedete se dobro? Ili želite neobične police za sobu? Na sajtu Instructables možete naći instrukcije za pravljenje gotovo svega što vam može pasti na pamet.


750words

Neverovatno zanimljiv sajt koji podstiče kreativno pisanje i uređenje misli. Ovaj web sajt zahteva da čim se probudite sednete za sto i napišete tri strane rukom pisanog teksta bez ikakvog razmišljanja. Pišete o bilo čemu što vam padne na pamet tog trenutka. Cilj je uređenje misli kako biste se na najbolji način suočili sa danom koji dolazi. 750 Words proučava i način na koji pišete pružajući vam zanimljive statistike: tempo pisanja, ocene vaše koncentracije, raspoloženja, inspiracije, opuštenosti...

Preuzeto sa sajta www.elle.rs


Povezani članci

Izdvojeni univerziteti i fakulteti: