Prijemni.rs
Maturang
  • Trendi leto: maksimalizam i raznovrsnost


Na veliku radost, devojke trenutno mogu da se oprobaju u nekom od dopadljivih modnih stilova koji privlače pažnju ovog leta. Sve što je potrebno jeste multifunkcionalna odeća aktuelne sezone, koja pruža veliku mogućnost kombinovanja.

Odeća

Leto 2016. savršeno upotpunjuju midi haljine, suknje srednje dužine, ispod kolena. Nose se u svakoj prilici, uz patike ili sandale (ravni đonovi ili mala platforma), a sve to uz glavni trend: metalik i zemljane tonove.

Eksperimentišite sa predimenzioniranim bluzama i sleep haljinama, majicama sa spuštenim ramenima, iscrtanim prugama, uz floral dizajn ili elegantnu crnu, belu. Odeću za svaki dan začinite brojevima, natpisima, miksom artističkih printova.

Odlučite se za autfit koji čine odgovarajuće dugačke haljine u boho stilu, koje upotpunjene masivnom ogrlicom daju savršen spoj i pun efekat. Na sebi ponesite lagane materijale u pastelnim bojama. Primenite hit kombinaciju plave i narandžaste, jer će vam upravo ovaj letnji kolorit obezbediti šarmantan kontrast. Uvrstite nekonvencionalne komade nakita, duge i viseće minđuše, i aksesoar atipične forme.

Ličnom modnom karakteru prilagodite izgled vaše kože i kose. U zavisnosti od prilike, ispoljite svoju individualnost futurističkim izgledom i neonskim bojama na očima. Sa druge strane, na sceni je zastupljena i nenašminkana koža, te s toga, mejkap može da odaje sofisticiranost uz prirodnije forme. Na usnama je dozvoljena jarka koralna boja, ili, nežna nijansa roze, ciklama i neupadljivi, nude tonovi prirodnih boja usana.

Jasno je i to da će svaku odevnu kombinaciju osvežiti ultimativna frizura, pa tako, naglasite prirodnu gustinu ili obezbedite krupne uvojke i punoću vlasi afro loknama.

Podignite kosu. Ili, delujte praktično uz nisku punđu. Počnite i sa pletenicama neobičnog oblikovanja. Brojne su varijante, a svaka od njih zavisiće od ličnog ukusa i stila. Budite, svakako, otvoreni i za moderne tijare. Zastupljene su satenske, metalne, sa cvetnim uzorkom.

Ukomponujte tašne, minimalistički, u jarkim bojama. Neka budu jednostavne, sa kraćim drškama, ili, glam, u retro stilu. Takođe, završnica može da bude i u vidu ranca, koji je doživeo veliki povratak. U njemu možete da ponesete sve, jer mesta ćete imati na pretek. 


Povezani članci

Izdvojeni univerziteti i fakulteti: