Prijemni.rs
Maturang
  • Međunarodni kampus Univerziteta EDUCONS


Adresa: Vojvode Putnika bb

Telefon: 021/4893-649

Website: www.educons.edu.rs/studentski-dom/studentski-domMeđunarodni kampus Univerziteta EDUCONS

Univerzitet EDUCONS u Sremskoj Kamenici, osnovan je 2008. godine a danas predstavlja dinamičnu visokoškolsku ustanovu koja prati i usvaja naučne i obrazovne trendove i trenutno u svom sastavu broji jedanaest fakulteta. U cilju podizanja kvaliteta obrazovanja svojih studenata, poslednjih godina Univerzitet EDUCONS uspešno razvija značajne izmene u konceptu studiranja koje se najpre odnose na način transfera znanja u nastavno-naučnoj oblasti ali i unapređenje studentskog života i boravka na Univerzitetu.

Najmoderniji studentski dom u Srbiji

Od 2015. godine svoja vrata studentima je otvorio i prvi privatni STUDENTSKI DOM koji je u sastavu kampusa Univerziteta Educons. Opremljen prema najvišim standardima, studentski dom predstavlja prvi primer takve vrste kada je u pitanju privatno visoko školstvo u regiji Zapadnog Balkana. 

Studentski dom EDUCONS     

Dom raspolaže sa 50 prostranih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, a svaka od njih poseduje krevet, radni sto, garderober i što je studentima najvažnije, ima svoje kupatilo i dobro opremljenu  kuhinju. Pozicioniran na dobroj lokaciji, studenstki dom u punom kapacitetu može da useli 100 studenata. 

Studentski dom EDUCONS    Studentski dom EDUCONS    Studentski dom EDUCONS    Studentski dom Univerziteta EDUCONS

Posebnu pogodnost predstavljaju raznovrsni prateći sadržaji koji na funkcionalan i komforan način izlaze u susret potrebama mladih ljudi. Tako je studentima na raspolaganju:

  • besplatan parking,
  • vešernica,
  • studentski kafe-restoran,
  • besplatan wireless,
  • prostorije za druženje i učenje,
  • menjačnica,
  • pošta ali i
  • savremeno opremljen fitnes i spa centar. 

Studentski dom Univerziteta Edukons otvoren je za sve mlade ljude koji svoj studentski život planiraju da provedu u Novom Sadu, nezavisno od toga na kom univerzitetu studiraju.  

Prijava za studentski dom Univerziteta EDUCONS

Novoizgrađeni studentski dom Univerziteta Educons studentima pruža udobnost u pedeset luksuznih dvokrevetnih soba i sa svim svojim pratećim sadržajem biće takođe dostupan našim studentima i korisnicima studentskog doma od školske 2016/2017. godine. 

Studentski dom EDUCONS

U ponudi je i posebna Studentska kartica Univerziteta Educons, koja omogućava brojne pogodnosti i popuste (za korišćenje taxi službe, GSP-a, dostavu hrane, ulaz na kupalište Štrand, sportska događanja, posete institucijama kulture, Exit festival...).

Ukupni mesečni troškovi stanovanja u studentskom domu iznose 130€ mesečno u dvokrevetnoj sobi ili 180 u jednokrevetnoj sobi.

Studentima univerziteta EDUCONS koji će boraviti u studentskom domu odobriće se popust od 10% na troškove školarine i stanovanja u studentskom domu.

 

Studirajte, živite i bavite se sportom na istom mestu!

 

Za sve dodatne informacije pozovite 021 / 4893-649 ili kontaktirajte nas putem e-mail-a: campus@educons.edu.rs