Prijemni.rs
Maturang
  • 9. Međunarodni sajam obrazovanja Niš


9. Međunarodni sajam obrazovanja "Moja karijera - moj izbor" održaće se 15. i 16. aprila u dve sale Doma Vojske u Nišu.

Preko 40 najuspešnijih privatnih i državnih fakulteta i visokih škola iz Srbije i inostranstva, prezentovaće ponudu najmodernijih vidova obrazovanja.

Posetioci će moći na Sajmu u direktnom kontaktu sa predstavnicima fakulteta da dobiju odgovore na pitanja kao što su: Da li je fakultet, odnosno škola akreditovan; Da li su nastavne i naučne oblasti na fakultetu ono što vas intersuje i za šta imate sklonosti; Kakve su školarine; Da li postoji mogućnost dobijanja stipendije i konačno jedno od najvažnijih - kakve su mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu? 

U okviru dešavanja na Sajmu u posebnom prostoru, biće organizovana prateća dešavanja - besplatne kreativne radionice, prezentacije ponude studiranja u inostranstvu, promocije knjiga…

Sajam će pratiti okrugli stolovi i tribine različitih tematika. Izdvajamo tribinu - “Kako biti uspešan u Srbiji I pokrenuti sopstveni biznis”

Na Sajmu će kao vid neformalnog obrazovanja, prezentovati svoj rad i agencije koje se bave edukacijom iz oblasti učenja stranih jezika, škole računara, socijalnih veština, tehnika pregovaranja, marketinga, PR, menadžmenta…
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: