Prijemni.rs
Maturang
  • Besplatni online IT događaji za srednjoškolce – takmičenje RAF CHALLENGE 2022 i seminar RAF IT DAYS 2022


Ukoliko si srednjoškolac ili srednjoškolka i imaš interesovanja ka IT sferi, nemaš mnogo mogućnosti da predstaviš svoj talenat i umeće, a da to bude viđeno, ali i vrednovano. Želiš da proširiš svoja znanja iz oblasti koja se najbrže razvija, čuješ novine od stručnjaka i budeš u toku sa poslovanjem velikih IT firmi, ali to često nije izvodljivo. 

Imamo sjajnu priliku za tebe! Računarski fakultet organizuje IT takmičenje RAF Challenge i IT seminar RAF IT days poptuno besplatno

Iskoristi šansu da pokažeš svoje veštine u pravljenju prezentacije, programa, igrice ili videa, takmičiš se, braniš svoj rad u finalu i osvojiš vredne nagrade. Sa druge strane, možeš da saznaš mnogo toga o informacionim tehnologijama, otkriješ iz prve ruke kako funkcionišu neke od vodećih IT kompanija kod nas, poslušaš predavanja stručnjaka iz ove oblasti i upoznaš drugare sličnih interesovanja kao što su tvoja.

Prijavi se za IT takmičenje RAF Challenge 2022 tako što ćeš do 14. februara 2022. predati svoj rad na temu iz jedne od tri ponuđene kategorije. Finale takmičenja će se održati onlajn u martu 2022. godine. IT seminar RAF IT days 2022 će se održati onlajn u aprilu 2022. godine i trajaće četiri dana, a možeš se prijaviti do 25. marta 2022. godine.

Više informacija o takmičenju i seminaru dostupno je na sajtu Računarskog fakulteta.

Prenesi poziv svojim drugarima koje bi ovo interesovalo. Očekujemo te!


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: