Prijemni.rs
Maturang
  • Dan otvorenih vrata - Biću student VSOVSU


Manifestacija Dan otvorenih vrata – „Biću student VSOVSU Subotica“, održaće se 07.04.2017. godine (petak) sa početkom u 14 časova, u amfiteatru Škole u Subotici - na adresi Banijska 67. Dan otvorenih vrata namenjen je budućim studentima, odnosno učenicima završnih razreda srednjih škola.

Studenti VSOVSU

Manifestacija će se sastojati iz četiri dela, a u okviru prvog dela budući studenti će imati priliku da čuju predavanje „Kako odabrati pravo zanimanje“, da pogledaju promotivni video „Šta nudimo našim studentima“, da se informišu o načinu polaganja prijemnog ispita, upisu i slično.

U drugom delu svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa najinteresantnijim sadržajima koji se nude u okviru četiri studijska programa Škole - strukovni vaspitač, strukovni trener, strukovni nutricionista dijetetičar, strukovna medicinska sestra. U okviru ovog tematskog dela, budući studenti će dobiti detaljnije informacije o smeru, pogledaće prostor i opremu neophodnu za kvalitetno studiranje (kabinete, biblioteku, studentsku službu...).

Neformalni deo manifestacije nosi naziv „Na kafi sa studentima“. U ovom delu će budući studenti uz kafu, u klubu Studentskog parlamenta, moći da razgovaraju sa studentima iz Studentskog parlamenta i da pitaju sve što ih interesuje. :-)

Završni deo manifestacije nosi naslov „I ja sam student“.  Ovaj deo će se realizovati u saradnji sa studentima Visoke škole,  profesorima/asistentima, saradnicima u nastavi. Cilj je da maturanti osete pravi studentski život – da vide kako teče svakodnevica studenata tako što će imati priliku da posete/idu na predavanja, vežbe, konsultacije, moći će da prijave ispite itd.

Dobrodošli!

VSOVSU amfiteatar


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: