Prijemni.rs
Maturang
  • Digitalna pripremna nastava na ekonomskom fakultetu novosadskog univerziteta


Državni Ekonomski fakultet Univerziteta u Novom Sadu (čije je sedište u Subotici i koji postoji i u Novom Sadu i Bujanovcu) ima zanimljive vesti za sve vas koji želite da ostvarite karijeru u nekoj od sledećih oblasti:

  • biznis u sektoru hrane,
  • rad u institucijama i agencijama usmerenim na tržište EU,
  • finansijski i bankarski menadžment, poreski konsalting, osiguranje,
  • marketing, PR, digitalni marketing,
  • menadžment ljudskih resursa, projektni menadžment, preduzetništvo, liderstvo,
  • poslovna informatika (profesija budućnosti koja priprema za digitalizaciju poslovanja),
  • računovodstvo, revizija, finansijska analiza i procena,
  • prodaja i distribucija u trgovinskim preduzećima.

Mi cenimo vaše bodove iz srednje škole! Zato su pitanja za prijemni ispit kod nas poznata unapred. Od 200 pitanja koliko spremate, imaćete 20 potpuno istih na prijemnom ispitu! Kako to funkcioniše? Od 5 predmeta ponuđenih za prijemni ispit (Osnovi ekonomije, Poslovna ekonomija, Informatika, Filozofija sa logikom, Matematika) birate bilo koja 2. Za svaki predmet dobijate po 100 pitanja, tj. za prijemni spremate ukupno 200.

I ne samo to. Cenimo i vaše vreme i novac! U vreme interneta, nema potrebe da putujete do nas, trošite vreme i novac. Zato smo osmislili digitalnu pripremnu nastavu! Sedite kod svoje kuće, slušate videa koja su snimali naši profesori, a na kojima su rešenja za pitanja za prijemni, i pripremate se da upišete jedno od više od 450 budžetskih mesta kod nas.

Da biste pronašli Zbirku za pripremu prijemnog ispita i rešenja napravite nalog na platformi Moodle. Pogledajte kako, na sledećem linku.

Ako imate interesovanja za karijeru u bilo kojoj od oblasti koje nudimo, mi smo pravo mesto za vas. Dodaćemo samo još samo to da naš fakultet, koji je dobio najveću ocenu predstavnika nemačke vlade, pored akreditovanih četvorogodišnjih osnovnih studija (čijim završetkom se postaje diplomirani ekonomista ili diplomirani poslovni informatičar) ima akreditovane i master i doktorske studije.
Puno uspeha u godini u kojoj otpočinjete najlepši deo svog života – studiranje!

Razlika je u izboru!


Vaš Ekonomski fakultet Univerziteta u Novom Sadu


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: