Prijemni.rs
Maturang
  • DRUGI UPISNI ROK NA TEHNIČKOM FAKULTETU U BORU


KONKURS ZA UPIS STUDENATA U PRVU GODINU OSNOVNIH AKADEMSKIH STUDIJA U ŠKOLSKOJ 2020/2021. GODINI – DRUGI UPISNI ROK

Objavljen je Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2020/2021. godini, u drugom upisnom roku.
Prijavljivanje kandidata na konkurs obaviće se 2. i 3. septembra 2020. godine (sreda i četvrtak), od 8 do 14 časova, a lista prijavljenih kandidata (spisak kandidata za polaganje ispita) biće objavljena u subotu, 5. septembra 2020. godine, u 16 časova.

Na osnovnim akademskim studijama Tehničkog fakulteta u Boru u školskoj 2020/2021. godini ostala su upražnjena mesta za sledeći broj studenata:

Studijski program

Na teret budžeta  

Samofinansirajući

Rudarsko inženjerstvo

15

6

Metalurško inženjerstvo

9

3

Tehnološko inženjerstvo

39

9

Inženjerski menadžment

63

20

Ukupno

126

38

 

Prijemni ispit se polaže iz jednog predmeta po sopstvenom izboru: MATEMATIKA, FIZIKA, HEMIJA ILI OSNOVI EKONOMIJE. Ostali detalji u vezi sa prijemnim ispitima dati su na linku.

Odlični uslovi smeštaja studenata predstavljaju jednu od veoma značajnih karakteristika Tehničkog fakulteta u Boru. Naime, u Boru postoji izuzetno kvalitetan studentski dom, odnosno ustanova Studentski centar Bor. Studentski centar Bor je najveća ustanova ovog tipa u Istočnoj Srbiji. Na raspolaganju su 332 mesta za studente. Studentski centar ispunjava uslove ustanova prve kategorije. Osnovne prednosti zbog kojih se ova ustanova ističe su: kupatilo u sklopu svake sobe, internet priključak u svakoj sobi, blizina studentskog restorana (u sklopu objekta), rekreativni centar i prostrani parking. 
Takođe, značajan je podatak da je u Studentskom centru obezbeđen smeštaj za sve studente Tehničkog fakulteta u Boru koji dolaze iz drugih gradova, počevši od prve godine studija.

KONTAKT:

UNIVERZITET U BEOGRADU
TEHNIČKI FAKULTET U BORU

Vojske Jugoslavije 12
19210 Bor
Telefon: 030/424-555 (dekanat) i 030/422-375 (studentska služba)
Imejl-adresa: dekan@tfbor.bg.ac.rs
Internet adresa: www.tfbor.bg.ac.rs 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: