Prijemni.rs
Maturang

EDUfair je jedan od najvećih savetodavnih projekata u Srbiji i regionu, koji predstavlja najnovije trendove u oblasti obrazovanja. Misija našeg tima jeste da pruži profesionalnu perspektivu svakom studentu koji je zainteresovan za razvoj obrazovanja – od odličnog studijskog programa do profesionalne realizacije i stažiranja.

U proteklih 15 godina uspešno smo pružili besplatne obrazovne konsultantske usluge koje inspirišu mlade ljude da nastave svoje obrazovanje i ispune svoje želje tokom karijere.

Svake godine projekat objedinjuje više od 100 obrazovnih institucija iz Srbije i sveta. U izdanju EDUfair 2019 naći ćete organizacije iz Srbije, Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Kanade, Slovenije, Češke, Luksemburga, Italije, Slovačke, Francuske, Austrije, Grčke, Španije, Letonije, Bugarske, Hrvatske, Kine i Rusije.


 

Posvećeni smo ne samo oblastima individualnog obrazovnog savetovanja i podrške karijernoj orijentaciji već i različitim mogućnostima izbora obrazovnih institucija u Srbiji ili inostranstvu. Uspešno smo uspeli da uspostavimo partnerstva s visokouglednim institucijama za srednje i visoko obrazovanje, centrima stranih jezika i obrazovnim organizacijama širom sveta.

Među našim partnerima naći ćete organizacije kao što su: Univerzitet u Beogradu, Univerzitet u Novom Sadu, Univerzitet Singidunum, Megatrend univerzitet, Ambasada Kanade, Austrijska ambasada, Coventry University, Northampton University, Studiranje u Sloveniji, Swiss Education Group, Abbey DLD Colleges, EU Business School. Po prvi put ove godine, naše gostujuće institucije biće Univerzitet elektronike i tehnologije u Kini i Luksemburški univerzitet.

Na Sajmu svakom studentu pružamo informacije o mogućnostima učenja i usavršavanja stranih jezika, o kontinuiranom obrazovanju u srednjim školama i na fakultetima, o upisu na osnovne i master programe univerziteta širom sveta, kao i na vrhunske MBA programe.
 
Takođe, na Sajmu obrazovanja EDUfair 2019 imaćemo izbor za najomiljenijeg profesora u Srbiji.
 
Registracije za događaj biće otvorene posle 18. februara. Pratite profile društvenih mreža Sajma EDUfair da biste se registrovali na sajtu i dobili besplatnu kartu za ovaj događaj.
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: