Prijemni.rs
Maturang
  • Ekonomski fakultet u Subotici u funkciji svojih studenata


Ekonomski fakultet u Subotici, Univerziteta u Novom Sadu, od ove godine uveo je novinu na svoj veb sajt. Otvaranjem sekcije „Informacije za buduće studente“ svim srednjoškolcima pružena je prilika da se na jednom mestu informišu o svim aspektima studiranja na Ekonomskom fakultetu u Subotici - studijskim programima koje mogu upisati, često postavljenim pitanjima i samom prijemnom ispitu.

Ekonomski fakultet Subotica

U okviru dela za prijemni ispit, Ekonomski fakultet u Subotici je za sve svoje buduće studente omogućio besplatno preuzimanje Informativnog biltena, u kome se nalaze sve informacije o predstojećem prijemnom ispitu kao i pitanja sa prijemnog ispita od prethodne godine. Besplatni bilten se preuzima na ovom linku.

Za one najznatiželjnije kreiran je i „vodič kroz studentski život“ koji sadrži mnoštvo informacija za otklanjanje nedoumica sa kojima se brucoši sreću tokom prve nedelje i cele prve godine studija, poput nove terminologije, mogućnostima smeštaja i ishrane, novim pravilima školovanja i sl.

Ekonomski fakultet Subotica - zgrada u Novom Sadu

Ovaj deo je zanimljiv i studentima starijih godina, jer prati tok studija i upućuje studente u raznovrsne dodatne aktivnosti i sadržaje kojima bi se studentski život mogao obogatiti – zabavni sadržaji u Subotici i Novom Sadu, angažovanje u radu studentskih organizacija i sportskim događajima, konkursi za studentske stipendije i programe razmene, dodatne edukacije, stručne ekskurzije i studentske prakse.

Sve navedene informacije mogu se pronaći i na sajtu Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Ekonomski fakultet Subotica


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: