Prijemni.rs
Maturang
  • FDN slavi rođendan! Prijavi se do kraja juna i iskoristi veliki popust na školarinu


Studirajte u savremenim uslovima u moderno opremljenom prostoru na Novom Beogradu. Prijavite se po promotivnoj rođendanskoj ceni do kraja juna i zauzmite svoje mesto na vreme!

Tokom studiranja na Fakultetu društvenih nauka imaćete priliku da se obrazujete po najatraktivnijim i najpopularnijim studijskim programima, koji predstavljaju integralnu celinu određenih društvenih, ekonomskih, informaciono-komunikacionih i komunikoloških naučnih disciplina u kojoj sinergija pojedinačnih disciplina rezultira u dodatoj vrednosti, novim i inoviranim znanjima i kompetencijama. 

Obrazovni programi osnovnih akademskih studija objedinjuju najnovija interdisciplinarna saznanja u područjima informacionih tehnologija, ekonomije i digitalnih medija i komunikacija neophodnih za profesionalnu karijeru budućih diplomiranih ekonomista, komunikologa i inženjera informacionih tehnologija. 

Savremena online platforma sa celokupnim materijalom za učenje vam je stalno dostupna, a praksu ćete obavljati u najboljim medijskim i privrednim organizacijama.

STUDIJSKI PROGRAMI NA KOJE MOŽETE OSTVARITI ROĐENDANSKI POPUST DO KRAJA JUNA:

OAS Ekonomija
 ̶2̶.̶0̶0̶0̶€̶  1.200€ na 12 rata
OAS Digitalni mediji i komunikacije
 ̶2̶.̶0̶0̶0̶€̶ 1.200€ na 12 rata
OAS Informacione tehnologije
 ̶2̶.̶0̶0̶0̶€̶  1.200€ na 12 rata

Na studijskom programu Ekonomija studenti će biti u mogućnosti da ovladaju različitim disciplinama iz oblasti ekonomije, marketinga, finansija, digitalne ekonomije, ljudskih resursa i organizacije, odnosno steknu znanja i kompetencije u skladu sa savremenim metodama i standardima u uslovima globalizacije i digitalizacije privrede, tržišta i kapitala.

Studijski program Digitalni mediji i komunikacije je kvalitetan odgovor na eru digitalizacije u ovom segmentu ljudskih aktivnosti. Program pruža studentima mogućnost da steknu znanje i kompetencije za uspešno oblikovanje informacija, ideja, mišljenja i različitih sadržaja koji su namenjeni velikom broju korisnika.

Studijski program Informacione tehnologije je interdisciplinarni program koji ima za cilj da studentima pruži znanja kako iz oblasti informacionih tehnologija tako i iz oblasti društveno humanističkih nauka i time razvije kod studenata neophodne praktične veštine za aktivno korišćenje informacionih tehnologija u digitalnom poslovnom okruženju.

Pored osnovnih, na raspolaganju su vam i Master akademske studije Ekonomije, Digitalnih medija i komunikacija i Menadžmenta.

Specijalan rođendanski popust FDN nudi studentima koji prelaze sa drugih fakulteta:

OAS Ekonomija
2̶.̶0̶0̶0̶€̶ 960€ na 12 rata
OAS Digitalni mediji i komunikacije
2̶.̶0̶0̶0̶€̶ 900€ na 12 rata
OAS Informacione tehnologije
2̶.̶0̶0̶0̶€̶ 960€ na 12 rata

Fakultet društvenih nauka je takođe odličan izbor ako ste zaposleni, budući da je studiranje tokom rada potpuno usklađeno sa vašim poslovnim obavezama.

Sve informacije o studijskim programima na koje možete ostvariti rođendanski popust do kraja juna pronađite OVDE.
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: