Prijemni.rs
Maturang
  • FEFA fakultet: ZA SVET KOJI RAZUMEŠ!


Ukoliko vam karijera u oblastima kao što su digitalna ekonomija, marketing i komunikacije, finansije, bankarstvo, ali i u oblastima inovativnog preduzetništva, ljudskih resursa, primenjene psihologije i kreativnih industrija zvuči izazovno, onda će vas priča o FEFA fakultetu sigurno zainteresovati.

Za svet koji razumeš - ističu naši studenti kao najvredniji benefit FEFA studija za šta su prvenstveno zaslužni profesori dugogodišnjih poslovnih karijera u oblastima koje predaju, gostujući predavači iz prakse, ali i niz saradnika, kompanija i institucija, zahvaljujući kojima naši studenti imaju obezbeđenu praksu.

Znanje i prakse - nisu jedino što čini naše studente kompletnim profesionalcima u odabranim oblastima. U tome posebno pomažu iskustva na takmičenjima gde imaju priliku da razvijaju veštine javnog nastupa, uče kako se izboriti sa pritiscima i kratkim rokovima, ali i to da znanja, kontakti i prilike koje dobiju, vrede mnogo više od samih nagrada. 

Istovremeno, Finance klub, Marketing tim, FEFA parlament, organizacija događaja poput humanitarnog turnira FEFA Open, ali i redovna gostujuća predavanja svetski priznatih stručnjaka, čine da nakon završenih studija, naši alumnisti budu najbolji ambasadori fakulteta koji je od osnivanja 2003. godine mesto razmene kreativnih i smelih poslovnih ideja.

Ekonomija

Studije savremene ekonomije podrazumevaju 5 dodatnih usmerenja i ujedno dodatak diplome iz odabrane oblasti: Digitalna ekonomija, Bankarstvo i finansije, Primenjena ekonomija i marketing, Preduzetništvo i biznis; Javni sektor i javne politike. Niz izbornih predmeta pomažu našim studentima da u potpunosti istraže svoja interesovanja i steknu multidisciplinarna znanja iz oblasti u kojima uveliko nastaju nove profesije.

Psihologija i biznis

Usmerenje osnovnih studija ekonomije – Psihologija i biznis, već nakon godinu dana od osnivanja, suočilo se sa velikim interesovanjem mladih ljudi. Sa uporištem u ekonomiji, ovo usmerenje omogućava specijalizaciju studenata u oblastima primenjene psihologije, kao što su socijalna psihologija, psihologija organizacija i timova, ličnosti i liderstva, percepcija, ali i konsaltinga, neuroekonomije, marketinga.

Audio-vizuelna produkcija

Jedinstvene filmmejking studije zasnovane su na praktičnoj primeni stečenog znanja tako da naši studenti već od prve godine postaju deo profesionalnih projekata, kao što su serije, filmovi, festivali, medijski i mnogi drugi događaji. Zbog toga, ove studije posvećene su kreativcima koji žele da postanu autori najrazličitijih formata i nauče da realizuju svoje ideje, najpre kroz vizuelnu formu u čemu im pomažu profesori – autori desetina serija, filmova, predstava, dokumentarnog, obrazovnog i sportskog programa.

UPIS

Predupis za novu generaciju FEFA studenata je u toku, dok će se upis realizovati u junu i julu. Više informacija možete dobiti na sajtu, ali i od naših profesora, zakazivanjem individualnih konsultacija u bilo kom trenutku.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: