Prijemni.rs
Maturang

"FON Hakaton" –  14. i 15. mart, Fakultet organizacionih nauka

Udruženje studenata informatike FONIS je studentska nevladina organizacija koja okuplja buduće IT stručnjake u cilju učestvovanja u stručnim predavanjima, kursevima, takmičenjima i seminarima, rada na projektima i ostvarivanja stručnih praksi u IT oblastima.

Već sedmu godinu za redom FONIS organizuje svoj najveći projekat - „FON Hakaton“. Ovaj projekat se bazira na takmičenju u programiranju u kojem takmičari osmišljavaju inovacije.

 

„FON Hakaton“ je dvadesetčetvoročasovno takmičenje na kom mladi programeri realizuju softversko rešenje na zadatu temu. Takmičenje će se ove godine održati 14. i 15. marta u prostorijama Nordeus Hub-a, a na njemu će učestvovati do 10 odabranih timova od po 3, odnosno 4 člana. Odabrani timovi imaće jedinstvenu priliku da u realnom okruženju testiraju svoje veštine i znanja i steknu veliko iskustvo koje ističe programera u budućem napretku i usavršavanju u karijeri.

Najbolje timove očekuju vredne novčane nagrade i to:

  • 1. mesto – novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara
  • 2. mesto – novčana nagrada u iznosu od 50.000 dinara
  • 3.mesto – novčana nagrada u iznosu od 25.000 dinara

Pozivamo sve zainteresovane takmičare da se prijave. Prijave će biti otvorene do 1. marta, a pravo na učešće imaju svi mladi između 16 i 26 godina iz Srbije i regiona.

Više informacija o samom takmičenju, kao i o prijavi možete pronaći na našem sajtu: http://hakaton.fonis.rs


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: