Prijemni.rs
Maturang
  • Internacionalni festival ukusa


Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije učestvovaće na III internacionalnom festivalu ukusa – knjige, kafe i čokolade, koji će se održati od 14. do 16. juna 2019. godine u Novom Sadu, na Trgu Republike (kod Riblje pijace). 

Tom prilikom na štandu Visoke škole zainteresovani posetioci će kao poklon dobiti recepte poslastica od čokolade koje su našim studentima sa studijskog programa Menadžment u ugostiteljstvu obezbedili pobednička mesta na prestižnim domaćim i internacionalnim takmičenjima. takmičenjima. U nedelju, 16. juna od 15 do 18 sati za posetioce će biti organizovane radionice na kojima će se praviti dekoracije od čoklade.

 

Tri dana će ljubitelji knjige, kafe i čokolade moći da se bliže upoznaju sa akreditovanim trogodišnjim studijskim programima naše škole ukoliko žele da postanu ugostitelji, menadžeri ili informatičari (Menadžment u ugostiteljstvu, Menadžment trgovine i marketinga, Menadžment poslovnih komunikacija, Primenjena informatika) i u novoj školskoj 2019/2020. godini to urade na novoj lokaciji Škole, u samom centru grada, u Ulici Modene br. 5 (ulaz iz Ilije Ognjanovića br. 5).

Takođe, zainteresovani će u toku čitavog dana imati priliku da se druže sa našim profesorima u potpuno neformalnoj atmosferi, da saznaju više o obezbeđenoj stručnoj praksi u zemlji i inostranstvu i mogućnostima zaposlenja. 

 

Posetite naš MPK štand!
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: