Prijemni.rs
Maturang
  • International School – Open Day


Postanite učenik International Schoola na jedan dan: Open Day u najsavremenijoj Cambridge školi u regionu

Sjajne vesti za sve učenike i njihove roditelje: 15. maja u 11 časova International School otvara svoja vrata svima koji žele da iz prve ruke saznaju kako izgleda sveobuhvatno savremeno obrazovanje po svetskim standardima.

Ova „truly different” škola omogućiće svim učenicima da na jedan dan postanu pravi Cambridge školarci i zajedno sa svojim roditeljima dožive jedinstveno iskustvo internacionalnog školovanja.

Ulaz na Open Day je potpuno besplatan, a sve što je potrebno jeste da se prijavite na vreme jer je broj mesta ograničen.

Rezervišite svoje mesto odmah.

Šta vas sve očekuje na Open Dayu u International Schoolu

International School se pobrinula da Open Day bude podjednako sadržajan i uzbudljiv i za učenike i za njihove roditelje. I jedni i drugi biće deo pažljivo osmišljenih aktivnosti putem kojih će iz prve ruke videti kako izgleda holistička i interaktivna nastava u internacionalnoj školi koja je lider u regionu kada je reč o kvalitetnom i savremenom obrazovanju.

Učenici će prisustvovati interaktivnim časovima iz istorije, hemije i fizike, učiti u savremeno opremljenim učionicama koje podsećaju na Google prostorije, imati priliku da isprobaju najsavremeniju edukativnu tehnologiju i osete kako je to biti deo podsticajnog okruženja u kome se poštuju različitosti i neguje duh zajedništva.

Njihovi roditelji provešće vreme u ugodnom druženju sa direktorkom i nastavnicima koji će ih upoznati sa svim prednostima Cambridge programa, nastavnim i vannastavnim aktivnostima u kojima učestvuju International School učenici i koji će održati specijalnu prezentaciju interaktivne platforme za učenje na daljinu, dostupne 24/7, putem koje roditelji mogu jednostavno pratiti napredak svog deteta.

Nakon svega učenici i roditelji imaće prilike da postavljaju pitanja direktorki i nastavnicima i tako saznaju sve što ih interesuje kada je reč o školovanju u ovoj Cambridge školi.

Jedinstvena prilika da svom detetu omogućite Cambridge školovanje po najpovoljnijim uslovima

Na kraju dana International School pripremila je i vredan poklon za sve zainteresovane.

Naime, pored posvećenog i svebuhvatnog pristupa, ono što ovu školu izdvaja od drugih jeste čvrsto uverenje da kvalitetno obrazovanje treba da bude dostupno svima, zbog čega je International School poznata kao mesto na kome učenici dobijaju najkvalitetnije internacionalno obrazovanje po najpovoljnijim uslovima.

Upravo zbog toga svi učesnici Open Daya imaće priliku da ostvare popust od čak 40% na punu cenu školarine. Ovo je sjajna prilika da se jedan dan u International Schoolu za vaše dete pretvori u kompletno školovanje koje će biti od neprocenjivog značaja za njegovu budućnost.

Nemojte je propustiti!

Izaberite priznato internacionalno obrazovanje za svoje dete

International School poznata je u regionu kao ustanova koja učenicima donosi jedinstven doživljaj srednjoškolskog obrazovanja, uporediv jedino sa najuspešnijim školama iz najrazvijenijih zemalja Evrope i sveta.

Tokom četiri godine učenja i druženja, zahvaljujući posvećenom i mentorskom pristupu nastavnika, učenici u International Schoolu:

  • stiču prestižne Cambridge diplome;
  • pohađaju interdisciplinarnu nastavu na engleskom jeziku;
  • učestvuju u bogatim vannastavnim aktivnostima;
  • uče uz korišćenje moderne edukativne tehnologije;
  • razvijaju svoje brojne talente i (p)ostaju deo podsticajnog okruženja u kome se slobodno razvijaju.

Iskoristite Open Day i ne propustite jedinstvenu priliku da lično vidite kako izgleda moderno školovanje!

Iz International Schoola poručuju da je interesovanje veliko i da se slobodna mesta brzo popunjavaju. Stoga požurite i prijavite se što pre!


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: