Prijemni.rs
Maturang
  • ITHS nagrađuje osmake: Besplatno školovanje za najbolje učenike


Važne vesti za sve osmake koji žele da se školuju za najtraženija zanimanja današnjice dolaze nam iz Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS. 

Škola sa uslovima za najperspektivnije IT školovanje otvorila je novi ciklus programa finansijske podrške za najbolje učenike koji izabranima donosi do 100% popusta na školarinu. 

Danas je svima jasno da ulaganje u obrazovanje nije luksuz, već najbolja odluka koju roditelj može doneti za budućnost svoje dece. Ipak, trud i rad učenika koji se ističu među svojim vršnjacima treba da budu nagrađeni, a uspeh ne sme zavisiti samo od platežnih mogućnosti roditelja. 

Zato je Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS pokrenula program finansijske podrške za najuspešnije učenike, pa je školovanje za IT profesije budućnosti u najsavremenijim uslovima dostupno svim darovitim i ambicioznim osmacima. 

Podstrek za najbolje – od 10% do 100% popusta za školovanje

Svi talentovani i uspešni učenici, vukovci, odlični i vredni sportisti mogu da se prijave za jedan od 5 programa podrške ove IT srednje škole koju su osnovale dve vodeće regionalne kompanije u oblastima obrazovanja i IT-ja – LINKgroup i Comtrade – i smestile u središte najvećeg IT centra na našim prostorima kako bi stvorile uslove za napredni vid školovanja, kakvim se može pohvaliti malo koja ustanova u svetu. 

Na taj način učenici mogu ostvariti popust na školarinu od 10% do čak 100%.

Tako program podrške „Bill Gates”, namenjen mladim programerima, pruža ogromnu šansu mladim ljudima koji žele da budu lideri u IT sektoru i koji su već prepoznali da su informacione tehnologije budućnost i da je programiranje najperspektivniji posao današnjice. Ovaj program podrške učenicima donosi 100% popusta na vrednost školarine.

ITHS nagrađuje i učenike koji su se posebno dokazali na takmičenjima i osvajali diplome i priznanja. Ovaj program podrške koji nosi ime Nikole Tesle takođe ima vrednost od 100% školarine. 

Oni iza kojih već stoje zapaženi sportski uspesi u konkurenciji su za program podrške „Carl Lewis”, koji pokriva 50% vrednosti godišnje školarine. Vukovci i učenici sa odličnim uspehom konkurišu za programe podrške „Vuk Karadžić” i „Albert Einstein”, vrednosti 33%, odnosno 10% školarine.

Svoju prijavu za neki od ovih programa finansijske podrške možete besplatno poslati putem sajta ITHS-a.

Srednja škola sa najmodernijim tehnološkim uslovima za rad

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS radi po nastavnom planu i programu koji je akreditovalo Ministarstvo prosvete, a školski kompleks se nalazi u moderno opremljenom IT Tehnološkom centru kompanije Comtrade. 

U školi su tableti, aplikacije i elektronske interaktivne table obavezna nastavna sredstva, dok su prezentacije pomoću projektora, korišćenje računara u učionici, online komunikacija sa profesorima i prosleđivanje materijala putem elektronske pošte redovne nastavne aktivnosti.

Tokom četvorogodišnjeg školovanja učenici ITHS-a stiču moderno obrazovanje koje omogućava zaposlenje odmah po završetku škole, ali i prohodnost na sve tehničke i prirodno-matematičke fakultete u Srbiji i inostranstvu.

Sve ovo čini školovanje u ITHS-u potpuno drugačijim od svega na šta smo navikli.

Predstavnici škole navode da zbog raznovrsnosti programa podrške i kriterijuma za izbor svako ima šansu da bude izabran. Komisija škole odluku o dodeli nagrada donosi dve nedelje po zatvaranju konkursa, a više o konkursu i formu za prijavu pronaći ćete na sajtu ITHS-a. Pošaljite prijavu i obezbedite svom detetu školovanje u IT školi budućnosti.
 


 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: