Prijemni.rs
Maturang
  • Ja – budući student


Izbor fakulteta je najbitnije pitanje za srednjoškolce koji su četvrti razred – sigurno i ti sada  razmišljaš o fakultetu koji će ti pružiti znanje i veštine za uspešnu karijeru. MEF je tu da ti pomogne da razviješ svoje profesionalne kompetencije i da upoznaš svet modernog poslovanja. MEF se izdvaja kao privatni fakultet u Beogradu zbog svoje odlične saradnje sa poslovnim tržištem i edukacijom studenata u skladu s uspešnom karijerom.

Ja - budući student MEF

Već tokom osnovnih akademskih studija MEF organizuje stručne prakse, obuke za pisanje poslovne biografije, uspešnog predstavljanja na intervjuima za posao, gostuujuća predavanja HR menadžera iz kompanija i druge sadržaje za profesionalno usavršavanje.

Maturantima je ključno pitanje pred kraj četvrte godine srednje škole koje zanimanje izabrati i u skladu s tim koji fakultet upisati. Ukoliko te zanima marketing, ekonomija, prodaja, IT, revizija, menadžment ljudskih resursa, menadžment u zdravstvu, bankarstvo i slični poslovni pozivi, onda treba da razvijaš veštine koje se traže u tim delatnostima.

Imaš odličnu priliku za to već tokom raspusta od 30. marta do 5. aprila na MEF-u (Jevrejska 24, Dorćol) na Prolećnim kreativnim radionicama 2018!

Predstavljamo ti radionice:

English for emails – naučićemo razliku između formalnog i neformalnog stila i ovladati veštinom pisane poslovne korespodencije na engleskom jeziku. Ovo je izuzetna prilika da se nauče neophodne veštine komunikacije počev od prijavljivanja za posao pa do segmenata kao što su marketing, prodaja i dr.

Linux radionicanajpre ćemo uočiti prednost Linux-a u odnosu na Windows, a potom ćemo razgovarati o osnovnim karakteristikama virtuelnih mašina, da bismo instalirali Linux na virtuelne mašine – Linux Mint. Nakon što se budemo upoznali s okruženjem, bavićemo se komandama za manipulaciju fajlovima i folderima, kao i pravom pristupa i zaštite.

Start –up radionica – saznaćemo kako nam internet može pomoći da dođemo do ideje. Zatim ćemo definisati korake u pribavljanju kapitala i investicija za realizaciju. Kada to učinimo, preći ćemo u sfere marketinga – reklamiranje i brendiranje, a zatim ćemo vežbati prezentovanje , odnosno pitch deck – kako prodati ideju.

Kreiraj internet sadržaj – svi smo čuli za copywriting, content, Google analytics - sada ćemo se baviti upravo njegovim stvaranjem kao digitalnog spoja teksta i fotografije u službi marketinga, potrebnim vizuelnim efektima, ključnim rečima kao i putevima digitalnog oblika komunikacije do ciljne grupe.

Budi uspešniji od svoje generacije! Nakon završene srednje škole kreni svojim karijernim putem.

Vidimo se na MEF-u!


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: