Prijemni.rs
Maturang
  • Moguće je biti mlad i uspešan!


Sve je spremno za besplatan treći Forum mladih lidera.



To što mladi napuštaju zemlju predstavlja sve veći demografski i ekonomski problem u Republici Srbiji. Poslednja istraživanja rađena među studentskom populacijom ukazala su „da svaki treći student planira da ode u inostranstvo posle diplomiranja, a da polovina njih ne razmišlja da se vrati”.

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, kao društveno odgovorna institucija, nastoji da pruži svoj doprinos rešavanju ovog problema. U tom smislu, Škola preduzima različite aktivnosti da u svoj rad na najbolji mogući način uključi i svoje studente.

Jedna od tih aktivnosti Škole je podrška studentskom projektu Forum mladih lidera, koji već tri godine organizuje Studentski parlament Škole u saradnji sa doc. dr Gordanom Gavrić i Tamarom Vesić ispred nastavnog osoblja.

U zgradi Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo 30. marta 2019. godine u periodu 9–17 časova održaće se treći po redu Forum mladih lidera, u kome se planira učešće preko 250 mladih. Očekuje nas pet sjajnih predavača, koji će odgovoriti na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju pažnju mladih i koji će pokazati da je moguće biti mlad i uspešan u Republici Srbiji.

Projekat su podržali Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo privrede, a generalni pokrovitelj je tradicionalno Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo.

Kotizacija se ne naplaćuje, ali je neophodno prijaviti se.

Prijave će biti otvorene od 5. marta, a sve informacije možete dobiti na mejl studentski.parlament@vspep.edu.rs.
Svim učesnicima biće obezbeđeni:
sertifikat o učešću na Forumu,
poklon dobrodošlice,
posluženje.

Na kraju Foruma očekuje nas nagradna igra, u kojoj će najsrećniji učesnici dobiti vredne nagrade naših partnera:


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: