Prijemni.rs
Maturang
  • Nagrada za najbolje male maturante: Do 100% popusta za upis u Savremenu gimnaziju


Najsavremenija gimnazija u regionu poziva sve talentovane, ambiciozne i vredne učenike da i ove godine konkurišu za neki od četiri programa podsticaja za najbolje koje poklanja Savremena gimnazija.

Ako je vaše dete tokom osnovne škole pokazalo da mu sjajno idu brojevi, jezičke figure, umetničko izražavanje ili neki sport, onda je sada prava prilika da mu obezbedite kvalitetno obrazovanje u prestižnoj gimnaziji, uz popust od 10 do 100 posto. Saznajte sve o pogodnostima za najbolje male maturante u Savremenoj.

Podstrek za sve marljive i talentovane odlikaše

U okviru programa podstreka za najbolje učenike osmog razreda koji ove godine upisuju srednju školu Savremena gimnazija nagrađuje male maturante u četiri različite kategorije:

  • „Genius Mundi”;
  • „Zdravko”;
  • „UM-etnost”;
  • „Vukovac”.

„Genius Mundi” i „Vukovac” su namenjeni talentovanim učenicima koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim, regionalnim ili svetskim takmičenjima, onima koji žele da se pripreme za prestižne fakultete u Srbiji i inostranstvu i odlikašima sa Vukovom diplomom.

Među odabranim budućim učenicima Savremene gimnazije koji će imati umanjenu školarinu od 10% do 100% naći će se i oni koji su u društvu poznati kao sveznalice i radoznalci, oni koji vole da istražuju svet oko sebe i stalno otkrivaju nešto novo. A zahvaljujući posebno osmišljenom programu „Zdravko”, u savremenim uslovima moći će da se školuju i vrsni sportisti, dok talentovani mladi umetnici imaju priliku da konkurišu za „UM-etnost”, podstrek za najbolje učenike, i u Savremenoj gimnaziji nastave da neguju svoj dar.

Svi koji žele da se prijave za bilo koji od ova četiri programa podsticaja za najbolje osmake mogu to da urade najkasnije do 15. juna.

Ko sve može da se prijavi na konkurs?

„Savremena gimnazija se razlikuje od ostalih škola po savremenom pristupu u radu sa učenicima, negovanju talenata i kreativnoj, interdisciplinarnoj i interaktivnoj nastavi. Zbog težnje da budemo što bolji i da opravdamo epitet stvarno drugačiji, svake godine se trudimo da obezbedimo najsavremenije školovanje deci koja su radom i zalaganjem to zaslužila”, objašnjava Tatjana Koluvija, direktorka škole, i poziva sve učenike da se prijave za program u kom se pronalaze i koji će nastaviti da neguje njihov talenat.

Svi oni koji završavaju osmi razred i ispunjavaju uslove konkursa mogu da se prijave za podstrek za najbolje Savremene gimnazije, koji omogućava školovanje po povlašćenim uslovima. Izabrani učenici će imati priliku da se školuju u najsavremenijoj gimnaziji u regionu i tako steknu praktična znanja, veštine i međunarodno priznate diplome koje će im otvoriti vrata prestižnih univerziteta širom sveta.

Savremena gimnazija – stvarno drugačija škola u kojoj uče i odrastaju lideri budućnosti

Učenici Savremene gimnazije imaju interdisciplinarne i kreativno osmišljene časove u moderno opremljenim učionicama – Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, kakvim se mogu pohvaliti samo najmodernije škole sveta. Savremeni gimnazijalci koriste najnovije tehnologije poput iPada, interaktivnih tabli i stolova, Amazon Echo uređaja, Samsung Gear VR naočara, 3D štampača, skenera i olovaka, a znanje bogate pomoću brojnih obrazovnih aplikacija.

Savremeni gimnazijalci domaće zadatke šalju preko Distance Learning platforme, a roditelji sve informacije dobijaju preko specijalizovanog Portala za roditelje.

Pored akreditacije Ministarstva prosvete, Savremena gimnazija radi i po akreditovanom planu i programu Univerziteta u Kembridžu, što je svrstava među najbolje dvojezične škole u regionu; njeni učenici mogu da pohađaju jedan od dva programa: Nacionalni (na srpskom jeziku) ili Kombinovani, upotpunjen Cambridge International predmetima na engleskom jeziku.

Ukoliko je i vaše dete talentovani mali maturant, ne propustite priliku da dobije nagradu za svoje dosadašnje uspehe i usmerite ga ka svetloj budućnosti. PRIJAVITE SE OVDE najkasnije do 15. juna.
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: